celuj w tą grubą babę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja może bym nie zajebał, ale zrobił to co dorosły człowiek powinien zrobić. Zadzwonił po policję. Jeśli chłopak by dobrze trafił, to i bez wizyty w więzieniu miałby zniszczoną psychikę.
hehe, kto w swojej młodości nie strzelał z okna z wiatrówki do ludzi ten pedał
@up chyba chciales napisac kto strzelal ten pedal
poza tym Polska jest do chuja niepodobna, ale ruskownia to juz w ogole jest jeden wielki sadol na biegunach
poza tym Polska jest do chuja niepodobna, ale ruskownia to juz w ogole jest jeden wielki sadol na biegunach
Wieści z Poznania, na czasie.
epoznan.pl/news-news-27411-Policja_szuka_osoby,_ktora_strzelala_do_tramwaju
epoznan.pl/news-news-27411-Policja_szuka_osoby,_ktora_strzelala_do_tramwaju
Ruski metal w klapkach. Nic dodać nic ująć.
feniks777 napisał/a:
Bardzo kurwa zabawne. Jebany cwel strzela do ludzi z partyzanta, szkoda że nikogo nie trafił w oko czy coś wysłali by skurwysyna do kicia i bu mu dupe wyruszlowali, by sie nauczył nie strzelać do ludzi.
Ale juz, juz, bo poleci
Co to za rosja? już dawno powinni dostaćz rpg w ten balkon.
ej ludzie co jest z wami, zadnego znaFcy tematu ? co to za bron, jaka sila razenia ? prosze o fachwe opinie w temacie XD
kamperzy
kamperzy
Gdyby nie rosja to połowy materiału na sadolu by nie było bo niby gdzie dzieją się podobne akcji jak nie w rosji
Ale dziecinna zabawa. Pewnie 2 bloki dalej polowa sąsiedztwa strzela z AK.
androgenius napisał/a:
Chuj byś zrobił i sam to dobrze wiesz,pajacu.
Nie każdy jest taką cipką jak ty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów