Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
znajdz sobie mądrą, empatyczną, wrażliwą, pracowitą, zajebistą w łóżku,
O taki chuj!
TB303
ale ty jesteś debilem,
bez obrazy, poważnie, naprawdę
wierzysz w inteligentne kobiety
powiem tak
wtedy dopiero docenisz prawdziwą kobietę
inne niech spierdalają
muszę się zgodzić. wielu porównuje mądrość z inteligencją, a to są nieporównywalne cechy. inteligentnych "kobiet" można szukać na polibudzie (wiecie, co wybieracie), a mądre z reguły mają już kochającego męża i kilkoro dzieci, a jeżeli ktoś liczy na inteligentną, mądrą i ładną to prędzej sam sobie chuja w dupę wsadzi i wyciągnie z dupska złote runo.
Poszedłem zaraz w pizdu i to była nasza ostatnia randka
muszę się zgodzić. wielu porównuje mądrość z inteligencją, a to są nieporównywalne cechy. inteligentnych "kobiet" można szukać na polibudzie (wiecie, co wybieracie), a mądre z reguły mają już kochającego męża i kilkoro dzieci, a jeżeli ktoś liczy na inteligentną, mądrą i ładną to prędzej sam sobie chuja w dupę wsadzi i wyciągnie z dupska złote runo.
Odwrotnie. Mądre to te, które wiedzą tylko to czego się nauczyły na siedmiu kierunkach, a i tak są życiowymi miernotami jak ta pizda w Miljarderach, co nie wiedziała, że "na akord" można pracować. Inteligentne to te, które nawet bez szkoły są zaradne życiowo i o wszystkim można pogadać. Tak je grupuję.
pierdolicie głupoty mam inteligentną dziewczyne i to jest chuj a nie robota. juz wolałbym idiotke.
Może dla Ciebie, ja pragnę kobiety inteligentnej. Pewnie dlatego nigdy nie stworzyłem związku
Inteligencja (od łac. intelligentia - zdolność pojmowania, rozum) – zdolność do postrzegania, analizy i adaptacji do zmian otoczenia. Zdolność rozumienia, uczenia się oraz wykorzystywania posiadanej wiedzy i umiejętności w różnych sytuacjach
najciekawsze, że nie jest jednoznaczna z ilością czasu studiowania, fakultetów, formą wypowiedzi, kalkulatorowego liczenia, choć przez wielu właśnie w taki sposób postrzegana / dla nich stworzono na pocieszenie inteligencję językową, muzyczną, ruchową itd./
dlatego wolę kobietę mądra niż inteligentną
Może dla Ciebie, ja pragnę kobiety inteligentnej. Pewnie dlatego nigdy nie stworzyłem związku
dziewczynę o urodzie klasycznej i nietuzinkowej. Powinna mieć szafirowe oczy, zmysłowe usta, wdzięczny sposób poruszania się, nienachalny uśmiech, piersi foremne. Jednym słowem powinna być kwintesencją kobiecości... tak... A dla kolegi... to wszystko jedno... )
TB303
ale ty jesteś debilem,
bez obrazy, poważnie, naprawdę
wierzysz w inteligentne kobiety
powiem tak
wtedy dopiero docenisz prawdziwą kobietę
inne niech spierdalają
Chłopie, błagam cię... nie pierdol, że wziąłeś na poważnie tak prosty żart.
Ja w ogóle mam małą wiarę w ludzką inteligencję, bo 70-75% populacji to idioci
@up, i pewnie należysz do tych 70%
Te, kurwa! Respektuj moje wybujałe, narcystyczne ego
Te, kurwa! Respektuj moje wybujałe, narcystyczne ego
teraz udajesz głupa, trochę za późno
bo twoja wypowiedz mówiła coś innego
a zupełnie inna sprawa , że nie chodzi o ciebie bo wiem co reprezentujesz, ale o innych którzy też czegoś się uczą, nawet na sadolu
Taaa... Na pewno dlatego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów