zabawa studentow, co tu duzo mowic, milego ogladania ( akcja od poczatku do konca ) , nie bylo bo material wlasny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czekałem aż sie zorientuje weźmie do reki ta lyzke i mu zajebie ale sie nie doczekalem
nie tyle co z wrocka ale we wrocku studiowalem i pracowalem jako kelner wiec calkiem mozliwe
nobas napisał/a:
fake jak nic
sam jestes jak ten fejk, polecam masc na bol dupy
Krak napisał/a:
Zabawa czego????
Studenci, przyszła elyta yntelektualna......toż to zwykłe wieśniaki z podkarpackiego.
sam jestes jak ten wiesniak buraku z krakowa...zazdorscisz bo w twoim towarzystiwe nikt nawet minuty czasi nie chcialby spedzic i nie obrazaj ludzi z podkarpacia bo to z dolnegoslaska ludzie i ich tez nie obrazaj wiec :
wlasnie mialem sie zapytac czy kolege trzymali w piwnicy cale zycie?
Zabawa stary jak świat, ale fan zawsze ten sam
Kolega w czerwonym jest z Głogowa xD
fajna wkręta, ciekawe kto pierwszy ją wymyślił, czy to parę osób ją wymyśliło w różnych częściach świata, czy jedną i każdy ją zna przez internet. Chciałbym wiedzieć, jakie żarciki sobie robili w starych czasach, jak jeszcze internetu nie było. Tyle rzeczy zostało zapomnianych! :<
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów