📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
sliwa82 napisał/a:
Tak, chodzi Tobie o rozdzielenie instalacji oświetleniowej od gniazdek. Mniejsza już o to, bo zaraz tu się zrobi poradnik młodego elektryka
no w sumie jakiś dzisiaj zakręcony jestem, ale dokładnie mniejsza o to co i jak.
tia podłączanie płyt głównych to stały element hakerstwa
ale to proste jest,. w kazdy pokoju jest sterownik ktory natomiast sterowany jest przez program na kompie. wlacz i wylacza swiatlo i zmienia kombinacje kolorow jak na filimiku P.I.W.O.. a wy to o rozdzielnikach pradu. heh
wexors no co Ty, zaplanowane to było? a ja myślałem że kolesie tak po prostu wbili do budynku spięli kilka kabelków i już
SQT napisał/a:
obecne normy wymagają kabli zasilających do każdego gniazdka i lampy osobno a reszta do skrzynki rozdzielczej.
Haha! To pomysl. Mamy hale, w ktorej jest 300 lamp czyli z rozdzielnji by wtedy wychodzila wiazka kabli o srednicy ponad metra... ladnie. To sa nowe normy z unii europejskiej?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów