18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Radbug 2020-12-11, 13:09 1
Wreszcie jakis spoko materiał na głównej
Zgłoś
Szarik 2020-12-11, 13:12 3
Zgłoś
raistpol 2020-12-11, 15:04 1
Miles87 napisał/a:

Halman jak zwykle wykazał się pseudointeligencja. Dla Żydów nie śmieszny za to dla śmieci z kotwiczka urządzających urodziny hitlera śmieszny. Zaorałeś jakieś 5% elektoratu.(mimo ze to nie jest trudne tobie wyszło z głupoty)

Halman napisał/a:

A ty czym się możesz wykazać? pisaniem do mnie następnych usprawiedliwień na PW plując przy okazji na Polskę i polaków?
Dla ciebie to jest wyznacznik inteligencji? Tfuuu świnio bez honoru...
Weź idź zobacz czy cię nie ma na innej, znanej stronie. Może tam będziesz szczęśliwy przez jakis czas póki się na tobie nie poznają...

to jakiś wykopowoneuropejski kurwiszon typu @czeski- @anonimek123456 czy jakiś inny ciepły @kempes
Ha tfu im na ryj

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Profx5015 2020-12-11, 20:01
Myślałem, że ktoś mu wyjebie albo coś, a tu taki zawód i nic...
Zgłoś
KebabRemover 2020-12-11, 22:10 1
rytualnie obzezanych czyj jak kapłan ich tzw rabin obcina im kawalek kutasa małoletnim a potem bierze pozostałości ich kutasa do buzi jak pedofil i spija krew z dziury powstałej po obcięciu kutasa ?

Profx5015 napisał/a:

Myślałem, że ktoś mu wyjebie albo coś, a tu taki zawód i nic...

a za co ze chłop smieszkuje? czy chodzi o Hitlera? no wibił troche Polaków i niestety tych z inteligencji głównie, dlatego mamy taki burdel w państwie bo to chołota, chłopstwo i chamstwo , pospólstwo się dostało do władzy po wojnie i to oni tworzyli nauke, polityke wojsko i widać jak to wygląda w porównaniu do zachodu lub Rosji xDDD
ale gdyby nie on to byśmy mieli ponad 2 razy więcej żydków w panstwie a jedyne co zydkom teraz pozostalo to oczeniać nas na youtubie za holokałst xD tyle mogą
Zgłoś
LaChupacabra 2020-12-12, 0:06
Ciotka też niczego sobie.
Zgłoś
skwieradee 2020-12-12, 6:22
Chyba fejk
Zgłoś
cedrikk 2020-12-12, 15:40
Prawie jak Cezary Pazura w 13 posterunku
Zgłoś
Z................w 2020-12-13, 9:33
Co to za nuta?
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-12-16, 20:57 1
@Halman

Niemcy z Adolfem zabili tyle samo polaków co żydów. To nie jest śmieszne.
Zgłoś
Mariolek95 2021-12-21, 0:26
W tle laska ma orgazm
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów