Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coraz rzadziej wpadam tutaj, bo ten serwis kiedyś rzeczywiście mógł nazwać się sadystycznym. Dziś to jakieś kpina z tym co było kiedyś. A ten filmik pokazuje jaką rewolucję zrobiło tutaj gówniarstwo z gimnazjum, przejście od mega ostrego bdsm do najłagodniejszej formy sm. Jestem załamany poziomem, kiedyś rzeczywiście portal wypełniał lukę, dziś to kolejny kwejk, zubożenie byle tylko wyświetlenia się zgadzały, choć kwejk należy do tej samej firmy.
może Sadistic przez popularność stał się drugą Francją zajętą przez imigrantów i owoce multikulturalizmu zbieramy wszyscy. Nawet opiekę socjalną można by w nawiązać z wirtualnymi piwami.
Proszę bardzo... Ale możecie być zawiedzeni...
Jak mi drygnął, to dobrze, nie?
Jak najbardziej. 13-15 lat to już nie przelewki, powoli zaczynasz dorastać
Coraz rzadziej wpadam tutaj, bo ten serwis kiedyś rzeczywiście mógł nazwać się sadystycznym. Dziś to jakieś kpina z tym co było kiedyś. A ten filmik pokazuje jaką rewolucję zrobiło tutaj gówniarstwo z gimnazjum, przejście od mega ostrego bdsm do najłagodniejszej formy sm. Jestem załamany poziomem, kiedyś rzeczywiście portal wypełniał lukę, dziś to kolejny kwejk, zubożenie byle tylko wyświetlenia się zgadzały, choć kwejk należy do tej samej firmy.
Najlepsze metoda to chyba wyłączenie opcji stawiania piw, wtedy ludzie z podejściem "wrzucę to bo na kwejku się przyjęło i dostanę piwa, będę zajebisty", szybko stąd spierdolą bo nie będą mieli po co tu siedzieć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów