📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Plemienna wojna . Szamana tylko brakuje.
Wpisywanie tagów nie mających związku z filmem w celu zwiększenia ilości odbiorców danego tematu jest wyłudzaniem piw, za to grożą odpowiednie sankcje karne
Jeden zwierzak chyba się zaczaił i od tyłu kamerzystkę zapinał, skowyczała aż miło
Cytat:
W tytule filmu jest błąd - naturalne środowisko murzynów to przecież dżungla...
A wcale że bo nie
To miejska dżungla, a i widać szybki postęp u widocznych osobników.
Zaczyna się na miotły i badyle z drzewa, a w 0:58 już odkurzacz występuje
To jest niesamowite - w tak krótkim czasie i przy takim stresie jakim są gody międzyplemienne taka ewolucja intelektualna... Pogratulować tylko
blaskhyrk napisał/a:
kolega chyba na mistrzach bedzieDupsko w 2:19 i już wiem co powoduje zaćmienie..
Przypomina mi się scena z "Odysei kosmicznej..." Kubricka.
Ostatnio na Animal planet oglądałem podobny program... coś o gorylach, że niby narzędzi używają czarnuchy jak widać też podłapały...tylko nasuwa się pytanie... kto jest czyim przodkiem:P
Naturalne środowisko to slumsy, tak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów