📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przewijajcie od razu do tej 1:00... Ni ma po co oglądać całego.
shavoth napisał/a:
Ty jesteś tym który skacze? Masz zespół Downa?
Swoją drogą to wielu tu jest takich gówniarzy? Tępych gówniarzy?
Ty masz za to zespół mega cioty, która od małego nigdzie nie wychodziła!!! Pewnie byłeś jechany przez kolegów i dlatego całe życie siedzisz przed kompem i plujesz jadem na wszystkie fajne akcje, których nigdy nie przeżyłeś. Także muruj tą pizdę frajerze!!!
shavoth smutny huju chłopaki kreca dobra pizde i brawa im za to. zdejmij bryle wyłacz kompa i sam pofazuj. lód wiosną na takih małych reczkach jest wysoko nad wodą i nawet jak ktos sie wjebie to nic sie nie stanie strasznego zeby sie zaraz obsrywac. a śmiechu jest na kilka tygodni
chłopaki na trawie chyba byli, bo z byle skoku rechot
poprzednia zima to pewnie w walentynki, hę?
sam tak łoje każdy kawałek lodu
P.S.Przed skomentowaniem zapoznaj się z ironiczną treścią posta pod filmikiem, bądź skonsultuj się z autorem, gdyż każdy post zawiera troche ironii i nie warto brać go na poważnie. post niewłaściwie interpretowany spowoduje wielki ból dupy.
sam tak łoje każdy kawałek lodu
P.S.Przed skomentowaniem zapoznaj się z ironiczną treścią posta pod filmikiem, bądź skonsultuj się z autorem, gdyż każdy post zawiera troche ironii i nie warto brać go na poważnie. post niewłaściwie interpretowany spowoduje wielki ból dupy.
Ja nie rozumiem dlaczego większośc ludzi gdy widzi lód to musi za wszelka cene go rozje**c wiedząc iż w 99%przypadków ludzie Ci wpierd***ja się do wody..
shavoth napisał/a:
Ty jesteś tym który skacze? Masz zespół Downa?
Swoją drogą to wielu tu jest takich gówniarzy? Tępych gówniarzy?
Wyobraź sobie, że jak nie było komputera z internetem w każdym domu, to takie rozrywki były na porządku dziennym i nie dziwiły nikogo.
po pierwsze akcja od 1:15 a po drugie wspomnienia z zimy to do pamiętnika a nie na sadola.
Żadnych złamań, nawet się nie poślizgnął i nie zajebał do wody... beznadzieja!
Żadnych złamań, nawet się nie poślizgnął i nie zajebał do wody... beznadzieja!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów