📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Eksperyment z napięciem powierzchniowym dla sadystów: iść sobie nad nieduży staw. Po powierzchni będą popylały takie małe stworzonka. Jeśli się im przyjrzycie zobaczycie, że poruszają się na szeroko rozstawionych nogach i nie są zanurzone w wodzie. One w praktyczny sposób wykorzystują zjwisko napięcia powierzchniowego - chodzą po wodzie jak mityczny Jezus. Co robi w tym momencie sadysta? Dodaje do wody trochę detergentu, stworzonka toną jak Titanik.
W chuj lepszy niż ADBaster jego brat, powiedzcie mu to niech sie hejtuja hehe.
@Jarema88
Racja ale 80% lekcji można by urozmaicić w ten sposób.
Np przy 45 minutowej lekcji 30-35 minut teorii 10-15 praktyki i ciekawostek
Racja ale 80% lekcji można by urozmaicić w ten sposób.
Np przy 45 minutowej lekcji 30-35 minut teorii 10-15 praktyki i ciekawostek
Oczywiście piwko
Hmm... następny raz, jak będę jechać na żagle, to zamiast paliwa biorę butelkę Ludwika
Za zagadnienie z mechaniki płynów - płynąć musi piwo:D
999dice.com/?36476981 Zapraszam do gry
Jarema88 napisał/a:
Niestety nauka fizyki nie może polegać tylko na pokazywaniu ciekawostek i oglądaniu efektownych filmików i zjawisk.
Tylko? Kurwa, arni razu czegoś takiego nie miałem na fizyce.
Ciekawe czy mają jeszcze jakiegoś brata
noo jezus tez niby chodził po wodzie
czuję że ten patent z litera ,,s'' niedługo(a może długo) będzie mega wje bany w kosmos
Zajebiste !
Przynajmniej zrozumiałem wałek jaki robią w reklamie Fairy. Czad
Przynajmniej zrozumiałem wałek jaki robią w reklamie Fairy. Czad
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów