Wietnamskie dzieci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
Wietnamskie dzieci.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Adrian92 napisał/a:
Gwarantuje Ci, że w Polsce byłoby podobnie. Myślisz, że Polacy potrafią przeprowadzić pierwszą pomoc po porażeniu prądem? Człowieku... Obstawiam, ze może 1 na 30 wiedziałby jak się zachować. i nie mam tutaj na myśli wyciągnięcie telefonu i zadzwonienie na 112
Chyba u ciebie na podlasiu tak jest
dOpieca napisał/a:
Ale te dzieci tam sa glupie , stoja sie patrza zamiast zawolac kogos doroslego. Niech szyja dalej lepiej te buty
Jak możesz.. Przecież to są dzieci one nie rozumieją co się stało
Ja pierdole. Miasteczko zaginionych dzieci czy ki chuj? Żywego dorosłego nie ma.
Ale jebniety kraj. Jedna ozyla.. a druga.. chyba beda czekac 3 dni az zmartwychwstanie. . Bo prąd kurwa
Jakiś totalny kretyn to ustrojstwo skonstruował, a drugi używał.
Masakra! Normalnie tego nie można oglądać!
Mam nadzieje że w tej wiosce już wiedzą co robić w podobnych sytuacjach...
Kielu napisał/a:
Oczywiście, wszyscy jak jeden mąż skończą kurs elektryka, a wieczorami będą szkolić się w wykonywaniu usta usta, i masażu serca.
Lileniaa napisał/a:
Przecież to są dzieci one nie rozumieją co się stało
A jakby to byli dorośli którzy by nie rozumieli co się stało, to było by mniej szkoda, czy więcej? A może by w ogóle nie było szkoda?
W szkole na fizyce będą błyszczeć przy omawianiu elektromagnetyzmu
Te dzieci to jakieś głupie są. W takiej sytuacji należy ustalić źródło zasilania, wyłączyć bezpiecznik, zabezpieczyć miejsce zdarzenia i zadzwonić po służby. Przecież każde dziecko to wie. Te z filmu to jakieś wyjątkowo nieogarnięte ehh.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów