📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Uuu, myślałem, że tylko likaony wpierdalają na żywca.
andysofuckingbrandy napisał/a:
co zostało zeżarte? Jaja ?
Tak, jaja. Spokojnie mozesz do tego zwalić psychopato
Hieny to skurwysyny. Mieszkam w Afryce, w zeszłym roku w Masai mara byłem światkiem i mam nagranie jak hiney wpierdalają na żywca gnu, jedno z najciekawszych doświadczeń w moim życiu
To jest film dla wszystkich kretynów, którzy twierdzą, że "zwierzęta są lepsze od ludzi.
Dies second
To wrzuć to Pan na sadola z łaski swojej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów