18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Żabcia i myszka ;)
Admin_RedTube • 2013-04-06, 19:58

Dla zainteresowanych, żabcia to Ceratophrys ornata.

Animalse i inni z bólem dupy proszę wyjść i nie wracać.
Zgłoś
donnu88 2013-04-07, 0:26
@mihaueeek

żryj kamienie
Zgłoś
-Sparky Sharky- 2013-04-07, 0:44 4
Węże, scolopendry, żółwie - spoko, ale jeżeli miałbym do wyboru dać mysz ŻABIE albo nie dać i niech zdycha z głodu, to niech grube oślizgłe kurestwo wysycha. Najlepiej z petem w pysku jak za starych dobrych czasów. Wszyscy "hodowcy" się uparli na te bezbronne myszy, które nawet spierdalać nie mogą, wsadźcie fiuta do terrarium, strata mniejsza, chociaż ropucha się pewnie tym ochłapem nie naje. Może i spinam poślady, ale nie mogę patrzeć jak takie obrzydliwe gówna z najdalszych odmętów murzyńskiego leśnego padołu karmione są ssakami >.<
Zgłoś
Chudy_lis 2013-04-07, 1:35 1
Nagle się obudzili wielcy humaniści kurwa jego pierdolona mać.
Żaba, mysz - jeden chuj, w razie głodu ojebałoby się obie na ciepło.
Najlepiej mysz od razu w żabie - trzeba mieć polot i finezję kurwisyny.

Failure is the mother of success.
失败是成功之母[shī bài shì chénɡ ɡōnɡ zhī mǔ 。]
Zgłoś
pATRYKOify 2013-04-07, 1:59
Jak można trzymać takie gówno w domu..
Zgłoś
Admin_RedTube 2013-04-07, 2:31 1
pATRYKOify napisał/a:

Chcesz znać odpowiedź? Zapytaj rodziców dlaczego Cię w domu trzymają.
Zgłoś
garota 2013-04-07, 8:43
Kurwa tak to jest selekcja naturalna, zapamiętajcie że myszy są niżej w układzie pokarmowym niż ta żaba. Więc kij im w oko.
Zgłoś
-Sparky Sharky- 2013-04-07, 10:13
Koko_yori napisał/a:

pATRYKOify napisał/a:

Chcesz znać odpowiedź? Zapytaj rodziców dlaczego Cię w domu trzymają.

A co? Masz przykre wspomnienia z własnymi rodzicami? Z resztą, to twoja prywatna sprawa. Idź dalej ruchać żaby.
Zgłoś
Admin_RedTube 2013-04-07, 13:47
-Sparky Sharky- napisał/a:

A co? Masz przykre wspomnienia z własnymi rodzicami? Z resztą, to twoja prywatna sprawa. Idź dalej ruchać żaby.

Ok <3
Zgłoś
rusofil 2013-04-07, 16:26
Masoh napisał/a:

Nie żeby mnie to ruszało , ale do żab mam swojego rodzaju wstręt :

Siedzę , łowie sobie rybki - a tutaj na brzeg wychodzi taka naprawdę do*****a żaba , na tak z 0.5 kg , jak 2 pieści dorosłego faceta . No i tak siedzi , a do niej przyskikała identyczna żabka , tylko mniejsza (1 pięsc) .
A ta trpszke większa , niedługo czekając , wpierdolił swoją młodszą koleżankę , tylko drgająca noga z pyska wystawała .

Głupie płazy ;/ .

Widzę, że do poprawnego pisania też masz wstręt.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
C................n 2013-04-08, 14:21
mihaueeek napisał/a:

Pierdolnij się w łeb, jaka selekcja, jakby miała mysz gdzie spierdalać to by była selekcja. Mam nadzieje że Cie wpierdolą kiedyś do klatki z lwem to zobaczymy jaka bedzie selekcja.

Koleś.. jesteś na Sadistic... cieszysz się z filmików jak ludzie się kaleczą, ale jak ktoś karmi swoje zwierzę to już kurwa wielkie oburzenie... człowiek nic nie znaczy ale o myszkę trzeba walczyć!!! I co najważniejsze trzeba życzyć paskudnej śmierci temu kto ośmielił się uznać to za coś naturalnego...

Zgodnie z twoim myśleniem to jeśli jadłeś kiedyś np. szynkę albo jakiś stek to powinieneś kurwa zostać zajebanym w rzeźni razem z resztą twojej rodziny (bo wiadomo, że takie biedne krówki w rzeźni, muszą patrzeć jak ich krewni idą na śmierć)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów