Tak jak w temacie , Polecam kible w Chodzieży ( miejskie na środku rynku , jebie troszkę ale zawsze jest papier !)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up "stare dobre czasy" to ty chyba w tych czasach nie zyles pojebany typie
Ale przeciez to nie ma sensu, mozna sobie zlozyc jak ktos zasugerowal, albo przewinac na pusta rolke.
PpP
Po prostu Polska.
PpP
Po prostu Polska.
Też jestem z Chodzieży, ale jesli chodzi Ci o te kible obok kiosku, to prędzej znajdziesz tam jakiegoś żula, który leży najeb*ny. No ale cóż za wspomnienie o tym małym nudnym mieście piwko.
Kurwa, pamiętam jak moi koledzy z akademika kradli takie wielkie role z kibli na uczelni. Potem był remont budynku i łazienek i zamontowali takie skrzynki zamykane na klucz... W akademcu dawali nam jedna małą rolę razem z wymiana pościeli i kolegom nie starczało, no to sobie radzili jak mogli:)
Dziwne, bo mnie zawsze jedna rolka na miesiąc starczała...<myśli>
Dziwne, bo mnie zawsze jedna rolka na miesiąc starczała...<myśli>
[quote=~Suty_dziobaka ]Można wyskubać po bokach. [quote]
A nie łatwiej rozwinąć i zwinąć? Po co kombinować?
A nie łatwiej rozwinąć i zwinąć? Po co kombinować?
Panie to jest prywatna publiczna toaleta
Takie coś jest przydatne w gimnazjach, zjeby marnują papier, pamiętam że nawet nie było się jak podetrzeć po ludzku po sraniu :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów