📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
NieWiemZeWiem już się wypłakałeś, pizdeczko?
Brawo dla kitajca jak ktoś wyżej napisał, kundel który bez przyczyny atakuje człowieka nie ma prawa dychać tak jak i właściciel. Tyle w temacie.
Brawo dla kitajca jak ktoś wyżej napisał, kundel który bez przyczyny atakuje człowieka nie ma prawa dychać tak jak i właściciel. Tyle w temacie.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Czytając wasze komentarze dochodzę do wniosku...
ps. pies który rzuci się na człowieka nie ma prawa doczekać następnego dnia
Człowiek, który zabija psa nie jest człowiekiem.
Myśle że jesteś taką osobą, która rozjeżdża psy na drodze niczym Hugo swoje żetony$
Ja pierdolę, czy Wy (niektórzy) nie widzicie różnicy między zabiciem psa ot tak, a zabiciem psa w obronie, który bez powodu atakuje człowieka? Jestem przeciwny krzywdzeniu jakichkolwiek zwierząt, no ale ten ewidentnie sobie zasłużył...
W domu mam dwa psy więc jak już ktoś wyżej napisał jestem osobą "kochającą psy" ale takiego z filmiku to sam bym zajebał.
ale mu wpierdolił
Nie wiem czy oglądaliśmy ten sam filmik. Przecież ten pies nawet go nie ugryzł(wystartował tylko bronić swojego terytorium i natychmiast się wycofał) a właściciel natychmiast go uspokoił. Później pies nawet się nie bronił więc nie była to jakaś wielka i groźna bestia tylko zwykły pchlarz, który wyrwany ze snu zareagował instynktownie. Szczerze mówiąc z kitajca nie byłoby co zbierać gdyby podobnie próbował się zachować na moim podwórku w stosunku do mojego psa. Skończyłbym w kryminale ale raczej nic by mnie nie powstrzymało.
Mi się fajnie oglądało i chuj.
Kiedyś pies sąsiada gonił mnie jak jechałem do sklepu rowerem,skoczył mi do buta,akurat miałem ubrane takie robocze,z stalową ochroną na palce.jak mu zakurwiłem,zapiszczał jakby wpadł do wrzątku. To był ostatni raz jak mnie gonił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów