📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Imperator napisał/a:
Gdzie jest administracja sadola??? Co to za temat i tagi??? Kilka lat temu za takie coś dostawało się bana
Kilka lat temu na hardzie były zwłoki, teraz są skaleczone paluszki...
ale w tym odcinku jakos malo sie te pedaly przytulaly na ziemi
Zawsze mnie bawią komentarze na sadolu. Niby wielce oświeceni a tak na prawdę większość na poziomie murzyna z antify.
Fajnie by było jakby wstawić więcej info lub link.
Ps. Nie zesrajcie się... Ma być brutalnie i jest tak jak powinno być na sadolu... Ja tylko żałuje, ze łba mu nie urwało
Ps. Nie zesrajcie się... Ma być brutalnie i jest tak jak powinno być na sadolu... Ja tylko żałuje, ze łba mu nie urwało
Chuj ni faul, dostal kopa jak z kucek probowal sie podniesc i nie mial trzeciego punktu podparcia, na slowmo widac doskonale
"Sport" dla prawdziwych mężczyzn. Dwojka półnagich obmacujących się kolesi. Mokry sen każdego prawaka wyklętego.
Coffey napisał/a:
"Sport" dla prawdziwych mężczyzn. Dwojka półnagich obmacujących się kolesi. Mokry sen każdego prawaka wyklętego.
Skasuj ostatnie zdanie, lewacki śmieciu :*
levy17 napisał/a:
ch*j ni faul, dostal kopa jak z kucek probowal sie podniesc i nie mial trzeciego punktu podparcia, na slowmo widac doskonale
Typowe gówno się znam, ale wypowiem. Przyczepili się tych 3 punktów podparcia i powtarzają jak mantrę. Już nie mówiąc o tym , że dwie stopy i kolano to już trzy punkty podparcia, to kolanem dotykając maty jesteś w pozycji parterowej, a wtedy nie przeciwnik nie może kopnąć cię stopą, kolanem w głowę. Ale standard, Polscy janusze najlepsi we wszystkim, po co sędziowie.
nilegalne to było spłodzenie tojej osoby, niesty ten scierw polak jak przegrywa to i tak wygrywa
W każdym razie wyrok ulicy jest taki, że i tak Amadeusz wygrał.
pawulon.wawa napisał/a:
Jak takie gówno w ogóle można nazywać sportem.....
Skoro granie na komputerze można to dlaczego by nie
C0C0JUMBO napisał/a:
Nie zesraj się
Na sadolu za dużo gimbozy i przyjebów z woskiem w uszach, jak ktoś ma poprawnie wstawić jakiś materiał? Jak go odszukać? Co to kurwa ma być? Jakieś przedszkole?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów