📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
parekselans napisał/a:
Za poczęstowanie burka kozikiem, piwko
Przecież wartość społeczna tego psa jest większa od Ciebie i twojej rodziny
Ty co najwyżej możesz "spać w nogach" tego psa.
Osz cie ja pierdole ale odbytnicza hipokryzja wyjebała. Na każdym filmie z psami: odjebać kundla...
A tu: ojjoj biedny burek, jak on mógł go nożem...
Ale z was cioty prysznicowe. Jak już wam szkoda psiaka to pretensje miejcie do ogranów ścigania które ze zwierząt robią maszyny do zabijania - dokładnie tak jak niektóre dresy. No ale jak widać dla ćwierćgłówków to spora różnica gdy cierpi niczemu winny pies policjanta czy niczemu winny pies dresa.
A tu: ojjoj biedny burek, jak on mógł go nożem...
Ale z was cioty prysznicowe. Jak już wam szkoda psiaka to pretensje miejcie do ogranów ścigania które ze zwierząt robią maszyny do zabijania - dokładnie tak jak niektóre dresy. No ale jak widać dla ćwierćgłówków to spora różnica gdy cierpi niczemu winny pies policjanta czy niczemu winny pies dresa.
Halo napisał/a:
Kto ma psa i kota jest gejem <GEY ALERT>
Babcia zawsze powtarzała - głodnemu chleb na myśli - a jak wiadomo starodawne porzekadła są ponadczasowe.
dennissliwa napisał/a:
Szkoda psa...
C0C0JUMBO napisał/a:
To nie była świnia typu amstaff osiedlowego dresa... To nie był też wiejski burek. Coś Ci się w głowie popie**oliło...
Szkoda psiego pogromcy patusiarni...
Psyhol napisał/a:
Szkoda szfindaka, mogli szybciej go odj***ć
AnonnnXX55598 napisał/a:
Ale Ty jesteś jednak zj***ny.
i jeszcze paru, ale mi się nie chce wklejać.
I znów wysyp sadoli-bambinistów.
Ależ ten Disney zjebał wam czerepy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów