18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
S................s 2012-10-05, 18:46 3
I tak ma 0 fragow. Jak by ubil tylko zone by mial 1 fraga, ale za samobojstwo jest -1, wiec koniec koncow wychodzi na 0 i w death ma 1... Noob.
Zgłoś
k................z 2012-10-05, 18:52
Macie namiary na jakiegoś newsa o tym wydarzeniu? Jakoś mnie zainteresowało a znaleźć nie mogę...
Zgłoś
cannabis7777 2012-10-05, 18:56
od 0:15 zaczyna nawijać "plus i minus"

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
asomdai 2012-10-05, 19:29
Z czego on kurwa strzelal? Bo pyknelo jak z wiatrowki... :/
Zgłoś
d................! 2012-10-05, 20:11
żaden z niego szaleniec, zwykły debil i szmata.
Zgłoś
c................a 2012-10-05, 21:42
Szkoda chłopa... a to zawsze dzień dobry powiedział, uśmiechnięty. No szok jest dla wszystkich, Panie!
Zgłoś
Perhydrol 2012-10-05, 21:52
polslav napisał/a:

nie ma co się śmiać z czyjejś tragedii...

Sadistic właśnie po to jest.
Zgłoś
hycel 2012-10-05, 23:06
Też bym się wkurwił jak bym sobie rozmawiał przez komórkę a tu tyle bydła by mi pierdoliło nad głową.
Zgłoś
advisorry 2012-10-06, 8:52
Tyle kamer a film z kalkulatora
Zgłoś
Nikloon666 2012-10-06, 12:48
Ale najciekawsze jest to że zawsze brudasy takie rzeczy odpierdzielają.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów