📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak to rano pokazałem żonie, to już drugi tydzień się do mnie nie odzywa...
Szkoda tej foczki w łózku
Pedator napisał/a:
Najlepsze te świbiobicie jak nakrył w czasie ruchania. Romeo spierdolił a ten utłukł maciore. Jakie miłe dla oka.
daleko mógł nie dobiec, ze trzy razy przyjął na klatę
Kurwa czy tylko ja mam tak wyjebane? Serio olał bym kurwę ciepłym moczem. Co Ci ludzie mają z deklem że ich tak zdrada boli? Zdradziłaś? Wypierdalaj szmato do niego nic odemnie już nie dostaniesz. Zaraz znajdzie się inna... kurwa jakie przegrywy życiowe. Zazdrość jest dla ciot nie pewnych swojej męskości.
Jakim trzeba być cienkim Bolkiem, by bić/zabić kobietę, bo zdradziła! Tego kwiatu pół światu i chyba tylko stulejkarze w swoim przekonaniu, że innej nie spotkają, robią tak głupie rzeczy.
To w windzie to zagadka, najpierw wpierdol, a potem nagle spokój.
Pedator napisał/a:
Najlepsze te świbiobicie jak nakrył w czasie ruchania. Romeo spierdolił a ten utłukł maciore. Jakie miłe dla oka.
Romeo też dostał kilka głębszych więc chuj wie czy przeżył. Ale iść siedzieć za taką maciorę to współczuję.
Ale żeby grubą? Ja pierdole. Mógłby znaleźć obojętnie inną ładniejszą od niej, a teraz będzie siedział za zabicie walenia...
Puszczajcie się dziewczyny, a nie będziecie żyły.
Kurwa czy tylko ja mam tak wyjebane? Serio olał bym kurwę ciepłym moczem. Co Ci ludzie mają z deklem że ich tak zdrada boli? Zdradziłaś? Wypierdalaj szmato do niego nic odemnie już nie dostaniesz. Zaraz znajdzie się inna... kurwa jakie przegrywy życiowe. Zazdrość jest dla ciot nie pewnych swojej męskości.
Jak dla mnie takie osobniki są natychmiast do odjebania, nieradzenie sobie z własnymi emocjami napady agresji koleś jest niereformowalny kula w łeb i do piachu, zniszczyć sobie życie przez jakąś wywłokę to mogą tylko osobniki niebezpieczne dla siebie i otoczenia, jebał ich pies
Ja pierdole jaki stulejarski opis...
Na szmatoglowych plują, do gazu wysyłają, strzelać by chcieli a w pustych baniakach marzą im się kamieniowania bo czasami muszą ,,zrobić co trzeba"
Wez jebany prawiczku może sobie zwal albo poznaj jakiego pedala i stwórzcie duet godny takiego myślenia
Na szmatoglowych plują, do gazu wysyłają, strzelać by chcieli a w pustych baniakach marzą im się kamieniowania bo czasami muszą ,,zrobić co trzeba"
Wez jebany prawiczku może sobie zwal albo poznaj jakiego pedala i stwórzcie duet godny takiego myślenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów