Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
operator zuraiwa dupa, wiedzieli juz chyba ze rysowanie budynku nie ma znaczenia wiec mogl wysynac zblocze bardziej w strone budunku nawet za zeby cale rusztowanie bylo maksymalnie przyklejone do sciany, tak mowie z doswiadczenia a ten baran ustawil zblocze przed budynkiem wiec cale rusztowanie tanczylo na wietrze. Ofiary zawdzieczaja smierc jedynie operatorowi, mogl takze najzwyczajnie w swiecie ich opuscic, Jest wiele opcji ktore bym zrobil w takie sytuacji
Jaki operator żurawia ? Jak to zwykła wyciągarka korbowa...
Arab To Cię zrobił. Poczytaj sobie najpierw jakie ludy mieszkają w Iranie.
Właśnie poczytałem. Mieszkają tam kozojebcy, oraz araby.
Właśnie poczytałem. Mieszkają tam kozojebcy, oraz araby.
Nawet kurwa czytać nie umiesz. Nick zobowiązuje.
Nick ma bardzo dobry, tylko reszta nie pykła.
mnie to inna rzecz zastanawia: takie pomosty mają bo muszę mieć własny napęd, choćby ręczny ale mają. Burza nie uderza w 30 sekund, wiatr nie zrywa się w 10 sekund... nawet kręcąc ręcznie tymi korbami opuścili by się w 3-5 minut do ziemi... nie pojmuję tego...
Najebani byli?
Przecież to araby, nie spodziewaj się po nich zbyt wiele.
Debilu, jakie Araby? W Iranie?!?
W Iranie prędzej spodziewał bym się persow niż arabow.
Obraziłeś się bo nazwałem twoich ziomków kozojebcami? No sorry, miałem na myśli tępych arabskich brudasów podcierających się własnymi ubraniami.
Iran, Arabia Saudyjska, Irak - jeden chuj, arab to arab, ta sama mentalność. Wszyscy co się tu oburzacie, że nazwałem waszych ulubieńców z bliskiego wschodu arabami - możecie mnie pocałować w moją owłosioną dupę i iść wyruchać jakąś kozę, tak jak wasze ukochane arabskie brudasy.
gdyby nie ta ropa na której siedzą to nie nie byłoby problemu bo nie zbudowaliby takich wysokich domów z krowich placków
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów