Policja się obudziła i poszukuje sprawców pobicia z czerwca w Zabrzu
Policja się obudziła i poszukuje sprawców pobicia z czerwca w Zabrzu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gana ma pod pachą czy tylko szelki od kabury?
To jest pajączek który mu skurwiała matula założyła żeby się patus nie garbił.
Pojebów nie brakuje. Mój brat był na domówce w bloku, zszedł na dół zapalić fajkę. Wiadomo już trochę wstawiony. Usiadł na ławce przed i paląc szluga przeglądał coś na telefonie, nagle podeszło dwóch chłopa. Brat ledwo głowę podniósł i widział tylko buta lecącego w jego stronę. W rezultacie wyjebane dwa zęby, pęknięta szczęka. Wniosek mi się sam nasunął wiec jak opowiedział mi te historie to tylko powiedziałem:” jakbyś nie palił to morde miałbyś całą”
chodzi o to ze w Polsce zbyt pobłażliwe jest traktowana patologia, jak by napierdolali te ścierwa ludzkie na policji i te śmieci budziły by się na wózku, to szybko by zaczeli być normalni, taka napaść powinna być traktowana jak usiłowanie zabójstwa czyli minimum 25 lat, szybko byśmy się pozbyli tego chwastu.
Bo nasza policja ma właśnie taką szybkość działania. Jak kiedyś spisałem numer tablicy rejestracyjnej sprawcy, który na parkingu przy basenie zahaczył inne auto, to w tej sprawie policjant dzwonił do mnie 5 miesięcy później.
To Ci odpowiem czemu tak jest, pewnie będziesz dalej ignorantem, ale przynajmniej próbowałem. Kiedyś policjant w wykroczeniach/dochodzeniach (tacy ludzie co zajmują się papierologią) mieli po 30-40 spraw na biegu (to i tak było sporo), natomiast teraz mają około 80-100. Przez płacę w Policji nie ma chętnych, wszędzie są braki ludzi więc nie ma opcji tego przerobić. Kiedyś na jeden rejon większego miasta wyjeżdżało 6 patroli noc/dzień. Chcesz wiedzieć ile teraz wyjeżdża? 1 patrol. Patrol nie jest wysyłany tam gdzie ktoś dzwoni, tylko według całej listy zgłoszeń dyżurny (osoba dysponująca patrolami) gdzie może być zagrożenie życia. Zazwyczaj takich interwencji jest od 10-20 i przypominam to obrabia 1 patrol. Temat trochę przybliżyłem, możesz dalej rzucać populizmem, że siedzą na dupach i nic nie robią za moje pieniądze z podatków lub zrozumieć.
To Ci odpowiem czemu tak jest, pewnie będziesz dalej ignorantem, ale przynajmniej próbowałem. Kiedyś policjant w wykroczeniach/dochodzeniach (tacy ludzie co zajmują się papierologią) mieli po 30-40 spraw na biegu (to i tak było sporo), natomiast teraz mają około 80-100. Przez płacę w Policji nie ma chętnych, wszędzie są braki ludzi więc nie ma opcji tego przerobić. Kiedyś na jeden rejon większego miasta wyjeżdżało 6 patroli noc/dzień. Chcesz wiedzieć ile teraz wyjeżdża? 1 patrol. Patrol nie jest wysyłany tam gdzie ktoś dzwoni, tylko według całej listy zgłoszeń dyżurny (osoba dysponująca patrolami) gdzie może być zagrożenie życia. Zazwyczaj takich interwencji jest od 10-20 i przypominam to obrabia 1 patrol. Temat trochę przybliżyłem, możesz dalej rzucać populizmem, że siedzą na dupach i nic nie robią za moje pieniądze z podatków lub zrozumieć.
A żeby pilnować domu jakiegoś karakana albo schodów to ich nie brakuje.
A żeby pilnować domu jakiegoś karakana albo schodów to ich nie brakuje.
Tego typu rzeczami zajmuje się OPP. Czy to jest ich własna wola, że tego pilnują? No nie. Czy większość policji jest za pisem? oczywiście, że nie. Teraz ludzie mają problem do policji za covid itp a ja tylko pragnę zapytać czy pis doszedł do władzy z dnia na dzień? No nie, ludzie ich wybrali taką przewagą, że mogą robić to co chcą. Jak była obrona granicy to kto był na pierwszej lini z atakami? Właśnie OPP, bo wojsko nie dało rady. OPP od lat jest pomiatane, a tak naprawdę są między młotem a kowadłem. Według zadań pilnowania schodów, kaczora itp jest to zgodne z prawem, bo na wspomniane wyżej budynki są prowadzone od lat prowokacje ze strony opozycji i osoby odpowiedzialne za te budynki od lat piszą pisma o ochronę i Policja nie może im odmówić. Oczywiście góra policji to od zawsze są wybierani politycy tyle, że dają im mundur, ale obrywają Ci na dole a nie na górze.
obudziła się, bo pobity był w jakieś niszy etnicznej?? w sensie ciapak, ukrainiec, pedał, dziecko polityka czy co jeszcze mogło zbudzić ich do działania?
gość głową szybę rozwalił i dlatego
Raz mu jebnąl...
w Łodzi lata temu też gość siedział z dupą przed witryna. Dostał takiego samego buta na twarz... ale już się nie pozbierał....
A ktoś pamięta słynne (za akuku) jest to jeszcze gdzieś?
obudziła się, bo pobity był w jakieś niszy etnicznej?? w sensie ciapak, ukrainiec, pedał, dziecko polityka czy co jeszcze mogło zbudzić ich do działania?
Obudziła się bo kurwa jest wrzesień.
Debilu. A może to był twój stary którego nigdy nie widziałeś. No i może już nie zobaczysz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów