18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne
Zabrze nocą
Gunter88 • 2022-09-13, 19:29

Policja się obudziła i poszukuje sprawców pobicia z czerwca w Zabrzu
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W................r 2022-09-14, 5:52
marcineker napisał/a:

gana ma pod pachą czy tylko szelki od kabury?

To jest pajączek który mu skurwiała matula założyła żeby się patus nie garbił.
Zgłoś
zipi 2022-09-14, 6:14 8
Laskovy152 napisał/a:

Pojebów nie brakuje. Mój brat był na domówce w bloku, zszedł na dół zapalić fajkę. Wiadomo już trochę wstawiony. Usiadł na ławce przed i paląc szluga przeglądał coś na telefonie, nagle podeszło dwóch chłopa. Brat ledwo głowę podniósł i widział tylko buta lecącego w jego stronę. W rezultacie wyjebane dwa zęby, pęknięta szczęka. Wniosek mi się sam nasunął wiec jak opowiedział mi te historie to tylko powiedziałem:” jakbyś nie palił to morde miałbyś całą”

chodzi o to ze w Polsce zbyt pobłażliwe jest traktowana patologia, jak by napierdolali te ścierwa ludzkie na policji i te śmieci budziły by się na wózku, to szybko by zaczeli być normalni, taka napaść powinna być traktowana jak usiłowanie zabójstwa czyli minimum 25 lat, szybko byśmy się pozbyli tego chwastu.
Zgłoś
dOpieca 2022-09-14, 6:53
JanJankowski napisał/a:

Tego pobitego szukają? Na cmentarz niech zajrzą

,,Sprawców,, Baranie
Zgłoś
CeTek 2022-09-14, 10:23 1
batiz napisał/a:

Bo nasza policja ma właśnie taką szybkość działania. Jak kiedyś spisałem numer tablicy rejestracyjnej sprawcy, który na parkingu przy basenie zahaczył inne auto, to w tej sprawie policjant dzwonił do mnie 5 miesięcy później.

To Ci odpowiem czemu tak jest, pewnie będziesz dalej ignorantem, ale przynajmniej próbowałem. Kiedyś policjant w wykroczeniach/dochodzeniach (tacy ludzie co zajmują się papierologią) mieli po 30-40 spraw na biegu (to i tak było sporo), natomiast teraz mają około 80-100. Przez płacę w Policji nie ma chętnych, wszędzie są braki ludzi więc nie ma opcji tego przerobić. Kiedyś na jeden rejon większego miasta wyjeżdżało 6 patroli noc/dzień. Chcesz wiedzieć ile teraz wyjeżdża? 1 patrol. Patrol nie jest wysyłany tam gdzie ktoś dzwoni, tylko według całej listy zgłoszeń dyżurny (osoba dysponująca patrolami) gdzie może być zagrożenie życia. Zazwyczaj takich interwencji jest od 10-20 i przypominam to obrabia 1 patrol. Temat trochę przybliżyłem, możesz dalej rzucać populizmem, że siedzą na dupach i nic nie robią za moje pieniądze z podatków lub zrozumieć.
Zgłoś
ifheowna 2022-09-14, 11:07
Co on ma kurwa pajączka na plecach
Zgłoś
zonkyZonk 2022-09-14, 11:14 8
CeTek napisał/a:

To Ci odpowiem czemu tak jest, pewnie będziesz dalej ignorantem, ale przynajmniej próbowałem. Kiedyś policjant w wykroczeniach/dochodzeniach (tacy ludzie co zajmują się papierologią) mieli po 30-40 spraw na biegu (to i tak było sporo), natomiast teraz mają około 80-100. Przez płacę w Policji nie ma chętnych, wszędzie są braki ludzi więc nie ma opcji tego przerobić. Kiedyś na jeden rejon większego miasta wyjeżdżało 6 patroli noc/dzień. Chcesz wiedzieć ile teraz wyjeżdża? 1 patrol. Patrol nie jest wysyłany tam gdzie ktoś dzwoni, tylko według całej listy zgłoszeń dyżurny (osoba dysponująca patrolami) gdzie może być zagrożenie życia. Zazwyczaj takich interwencji jest od 10-20 i przypominam to obrabia 1 patrol. Temat trochę przybliżyłem, możesz dalej rzucać populizmem, że siedzą na dupach i nic nie robią za moje pieniądze z podatków lub zrozumieć.

A żeby pilnować domu jakiegoś karakana albo schodów to ich nie brakuje.
Zgłoś
CeTek 2022-09-14, 11:44 1
zonkyZonk napisał/a:

A żeby pilnować domu jakiegoś karakana albo schodów to ich nie brakuje.

Tego typu rzeczami zajmuje się OPP. Czy to jest ich własna wola, że tego pilnują? No nie. Czy większość policji jest za pisem? oczywiście, że nie. Teraz ludzie mają problem do policji za covid itp a ja tylko pragnę zapytać czy pis doszedł do władzy z dnia na dzień? No nie, ludzie ich wybrali taką przewagą, że mogą robić to co chcą. Jak była obrona granicy to kto był na pierwszej lini z atakami? Właśnie OPP, bo wojsko nie dało rady. OPP od lat jest pomiatane, a tak naprawdę są między młotem a kowadłem. Według zadań pilnowania schodów, kaczora itp jest to zgodne z prawem, bo na wspomniane wyżej budynki są prowadzone od lat prowokacje ze strony opozycji i osoby odpowiedzialne za te budynki od lat piszą pisma o ochronę i Policja nie może im odmówić. Oczywiście góra policji to od zawsze są wybierani politycy tyle, że dają im mundur, ale obrywają Ci na dole a nie na górze.
Zgłoś
Karboksylator 2022-09-14, 12:30
KaprysLosu napisał/a:

obudziła się, bo pobity był w jakieś niszy etnicznej?? w sensie ciapak, ukrainiec, pedał, dziecko polityka czy co jeszcze mogło zbudzić ich do działania?

gość głową szybę rozwalił i dlatego
Zgłoś
uFo125 2022-09-14, 12:47
Podczłowiek z partyzanta w pajączku wystrzelił najebanemu na beret no kurwa i jeszcze ma prawa wyborcze piękny ten świat
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2022-09-14, 15:52 1
Jakie kurwa pobicie...?
Raz mu jebnąl...
Zgłoś
BambiPMT 2022-09-14, 17:07 1
To po chuj te kamery w ogóle są. Na końcu ulicy powinni ich zawinąć.
Zgłoś
Odilla 2022-09-14, 17:23
ZieleTDH napisał/a:

w Łodzi lata temu też gość siedział z dupą przed witryna. Dostał takiego samego buta na twarz... ale już się nie pozbierał....

A ktoś pamięta słynne (za akuku) jest to jeszcze gdzieś?
Zgłoś
aligator 2022-09-14, 17:57 1
Jestem z Zabrza niestety to nic nowego gościu co dostał buta chyba nietutejszy bo każdy zabrzanin spoddziewa się właśnie takich niemieckich bucików do mordy i nie siedzi sobie jak gdyby nigdy nic gdy 2 typa prezy się przed ryjem tylko jest gotów do spierdalqnia lub kontrataku
Zgłoś
marcino_zly 2022-09-14, 19:46
KaprysLosu napisał/a:

obudziła się, bo pobity był w jakieś niszy etnicznej?? w sensie ciapak, ukrainiec, pedał, dziecko polityka czy co jeszcze mogło zbudzić ich do działania?

Obudziła się bo kurwa jest wrzesień.
Debilu. A może to był twój stary którego nigdy nie widziałeś. No i może już nie zobaczysz.
Zgłoś
mauser 2022-09-14, 21:05
nie garb się , jest pajączek
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem