18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Oczekiwałem z ciekawością tego filmiku na sadolu, ponieważ wiem, że wywoła on zamieszanie w komentarzach, no ale się nie pojawiał więc sam wrzuciłem.

Akcja dzieje się po meczu piłki ręcznej między Iskrą Kielce a Wisłą Płock, gdzie goście odpalają kilka rac przed wejściem do autobusów i powrotem do domów. Mimo długości i ogólnego chaosu panującego w nagraniu polecam obejrzeć całość. Może i otworzy to w pewnym stopniu, niektórym oczy. Choć nie liczę na to bo jak już kiedyś na sadolu pisałem, wychowankowie (tfu!) kwejka, którzy przenieśli się na sadola nie są zdolni do normalnej uargumentowanej dyskusji, ponieważ uważają, że są prze sadystami jak dogryzą komuś w internecie, a główną wytyczną sensu życia są wirtualne piwa.
Zgłoś
EdmundKemper 2014-02-26, 21:31 1
Dziwię się, że nikt się jeszcze nie zdziwił, że to nie kibice piłki nożnej. Bo przecież kibice siatkówki, piłki ręcznej i szachów to takie grzecznie niewiniątka.
Zgłoś
S................t 2014-02-26, 21:32 5
Jak były tematy o amerykańskiej policji, albo o rosyjskich kozakach tłukących te feminiski z cyckami na wierzchu to pisaliście "bo tam sie nie pierdolą! Nie to co u nas! Tamta policja dobra ta be" teraz jak przestali się pierdolić to znowu źle. Dogodź polakowi
Zgłoś
Vadim 2014-02-26, 21:43 1
Policja bardzo dobrze się zachowała. Te byłdo z Płocka za dużo sobię pozwala. Przegrali mecz (chyba?) i zaczęli się rzucać. Dostali gazem po ryju i od razu płacz.
Boli mnie tylko, że pan Nowakowski, prezydent płocka, jeszcze stara się bronić to bydło.
Zgłoś
kiziamizia 2014-02-26, 21:45
Nie wiem, oglądałem tylko początek.

I widziałem ludzi radosnych, co to race wystrzelili w powietrze, race płonące niczym świeczki na stole podczas świąt...

Interpretacja?

Z góry osądzenie o niedoszły jeszcze wandalizm??

Czy co?

Ale rozumiem, zero elastyczności organów prawa...

Tak jak ostatnio kurwa zapłaciłem podatek od sumy 2.000 za samochód za który zapłaciłem 1.000 (słownie: zapłaciłem podatek od sumy 2.000 za samochód za który zapłaciłem 1.000)

Bo cena rynkowa, bo ludzie oszukiwali, zaniżali...

Smutne, otwieram piwo...
Zgłoś
warszawiak123 2014-02-26, 21:47
Czemu interweniuje policja? Chyba niepotrzebnie ale ja to się nie znam.
Zgłoś
S................t 2014-02-26, 21:47 1
kiziamizia, nie napisałeś słownie. W ogóle dziwnie napisałeś. Paliłeś coś? Poza tym nie wyżywaj się z tytułu swojej straty na organach ścigania. Wiń za to władzę ustawodawczą.
Zgłoś
MareKSG 2014-02-26, 21:53
Misiek_Krakow napisał/a:

policjant mówi do gościa, żeby się odsunął, a ten debil dalej napiera na kordon policji. A potem kurwa zdziwiony, ze dostaje pałą lub gazem. Dziecku powtarzam dwa razy, a za trzecim dostaję karę. A tu kurwa dorosły facet chce być cwaniaczkiem. Powinien dostać kilka razy pałą przez plecy i może wtedy zacznie wykonywać polecenia. Kibole jak zwykle silni w grupie.

Hehe czyli powiadasz, że jak mi w Warszawie policjant mówił "cofnij się" po czterogodzinnym staniu na -20 stopniowym mrozie to go posłuchałem? Dodam, że trzymali nas tak 5 metrów od wejścia do cieplutkiego dworca
Zgłoś
lapps 2014-02-26, 22:03 1
xts napisał/a:

jak to jest, że na ogól poszkowana przez policje jest hołota, a nie zwykli obywatele.

tak to jest, ze normalny obywatel to dla ciebie ten ktory robi co mu kaza
macie mentalnosc koreanczykow pojeby

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
gizmokoza 2014-02-26, 22:06 1
Żaden tam kurwa nie był, ale wszyscy eksperty, bo filmik widzieli. Ja pierdole, to jest FILMIK W INTERNECIE, a nie jakieś wydarzenie którego doświadczyliście. Idźcie kurwa obejrzyjcie jakiś mecz, napijcie się piwka, a nie prokuratorów internetowych zgrywacie.

nie wkurwiaj jeża, gdy ten po jabłko zmierza
Zgłoś
fdM 2014-02-26, 22:10
Każdy kibic wie, że takie sytuacje to normalka. Człowiek uwierzy dopiero gdy sam dostanie gazem w oczy i pałą po plecach "bo ktoś kogoś popchnął na drugim końcu grupy, dlatego użyto odpowiedzialności zbiorowej".
Zgłoś
KaOeNDeI 2014-02-26, 22:11 1
ale pierdolicie wszyscy bez sensu! nie jestem kibicem ale czy oni robili jakąś awanturę? ludzie, oni odpalili race a nie dynamit! świętowali po meczu. śpiewali skakali i nikomu nie stała się krzywda dopóki nie wpadło jebane zomo! nie jestem żaden jp ale tak nawiasem mówiąc zawsze się zastanawiałem jak można być taką kurwą i iść do policji, jebać legalnie w bały dzień swoich pobratymców... bo oni już dawno zapomnieli co to znaczy służyć i chronić... banda cweli którym później odpierdala bo dostają trochę władzy... każdy policjant to KURWA!
Zgłoś
S................t 2014-02-26, 22:15
KaOeNDeI napisał/a:

nie jestem żaden jp ale (...) każdy policjant to KURWA!

Co za debil zdejmij te kolory z avatara, bo je hańbisz.
Zgłoś
Moreq 2014-02-26, 22:21 1
Tylu twardzieli, a 10 policjantów ich ustawiło do pionu. Kurwa żal, z takimi kozakami.
Zgłoś
judasz1234 2014-02-26, 22:22 2
czasem mi sie wydaje, że chodzenie na mecze jest główną przyczyną nienawiści do policji. ani ja, ani bardzo duża ilość moich znajomych nigdy na mecze nie chodzili i nie byliśmy nigdy nawet przez chwile jotpekami. co innego z tymi, którzy czynnie kibicują. może kurwa dlatego, że nie drę japy jak pojebany i nie wypierdalam milionów rac w powietrze? i nie mam tu na myśli prawdziwych kibiców, tylko kiboli zwanych inaczej stadionowym bydłem. takim, z jakim mamy do czynienia w wyżej wymienionym filmie.
owszem, zdarzyło mi się na policjantów powyzywać, bo na przykład dostałem mandat za picie, ale kurwa dostałem go, bo piłem w miejscu publicznym. nie zmienia to faktu, że jak się kulturalnie zachowasz w stosunku do funkcjonariusza, to on zazwyczaj też zachowa się jak człowiek. to jak z nauczycielami w gimbazie, zawsze największą nienawiść do nich żywią ci, którzy sprawiają im najwięcej problemów. ja pierdolę ludzie, bądźmy normalni, to będziemy żyć w normalnym świecie.
Zgłoś
Kozioł. 2014-02-26, 22:23
Najwięcej do powiedzenia mają ci którzy nigdy nie byli na meczu. Gazowanie, prowokowanie, mandaty za nic to jest na porządku dziennym mówię o piłce nożnej ale widze że na ręcznej już powoli dzieje sie to samo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów