Akcja dzieje się po meczu piłki ręcznej między Iskrą Kielce a Wisłą Płock, gdzie goście odpalają kilka rac przed wejściem do autobusów i powrotem do domów. Mimo długości i ogólnego chaosu panującego w nagraniu polecam obejrzeć całość. Może i otworzy to w pewnym stopniu, niektórym oczy. Choć nie liczę na to bo jak już kiedyś na sadolu pisałem, wychowankowie (tfu!) kwejka, którzy przenieśli się na sadola nie są zdolni do normalnej uargumentowanej dyskusji, ponieważ uważają, że są prze sadystami jak dogryzą komuś w internecie, a główną wytyczną sensu życia są wirtualne piwa.
Akcja dzieje się po meczu piłki ręcznej między Iskrą Kielce a Wisłą Płock, gdzie goście odpalają kilka rac przed wejściem do autobusów i powrotem do domów. Mimo długości i ogólnego chaosu panującego w nagraniu polecam obejrzeć całość. Może i otworzy to w pewnym stopniu, niektórym oczy. Choć nie liczę na to bo jak już kiedyś na sadolu pisałem, wychowankowie (tfu!) kwejka, którzy przenieśli się na sadola nie są zdolni do normalnej uargumentowanej dyskusji, ponieważ uważają, że są prze sadystami jak dogryzą komuś w internecie, a główną wytyczną sensu życia są wirtualne piwa.
A Ty bracie mój, zawsze przy mnie stój.Dokładnie tak.. Wieśniaki z Płocka dostały solidny wpierdol i chcieli pokazać jakie są kozaki. Wiedzieli że rac odpalać nie mogą, więc musieli zostać po tym wylegitymowani. Pierdolone ,,cwaniaczki" nagrywając to upokorzyli samych siebie, bo policja robiła to co do niej należało.
Jak ci zakażą srać we Wtorki to też będziesz słuchał bo takie jest prawo. Jak można sie cieszyć że ktoś dostał wpierdol? Co ty jesteś komuch?
Jak ci zakażą srać we Wtorki to też będziesz słuchał bo takie jest prawo. Jak można sie cieszyć że ktoś dostał wpierdol? Co ty jesteś komuch?
Porównanie bez sensu. Jak bydło sie rzuca i łamie reguły to musi się liczyć z konsekwencjami.
Porównanie bez sensu. Jak bydło sie rzuca i łamie reguły to musi się liczyć z konsekwencjami.
Znam wiele osób którzy jeżdżą na mecze wiele z nich ma swoje firmy i pewnie zarobią z 5 razy więcej niż ty. Póki co ty łamiesz reguły nazywając bydłem ludzi których nawet nie znasz.
Znam wiele osób którzy jeżdżą na mecze wiele z nich ma swoje firmy i pewnie zarobią z 5 razy więcej niż ty. Póki co ty łamiesz reguły nazywając bydłem ludzi których nawet nie znasz.
Zgadzam się. Też takich znam. Baa, nawet z Płocka, którzy nawet byli na tym meczu Bydłem nazywam osoby które nie potrafią zastosować się do poleceń ochrony/policji i odpalają race wbrew obowiązujących zasad/reguł.
Osoby o których wspomniałem wyżej, o całym zajściu dowiedziały się dopiero po powrocie do Płocka. Ciekawe czemu.
Zgadzam się. Też takim znam. Baa, nawet z Płocka którzy nawet byli na tym meczu Bydłem nazywam osoby które nie potrafią zastosować się do poleceń ochrony/policji i odpalają race wbrew obowiązujących zasad/reguł.
Osoby o których wspomniałem wyżej, o cały zajściu dowiedziałby się dopiero po powrocie do Płocka. Ciekawe czemu.
Bydłem nazywasz osoby odpalające race? Uważasz że potrafiłbyś to powiedziec chłopakom prosto w oczy? Oj przepraszam za pytanie retoryczne, odpowiedz jest oczywista Nie. Szczekaj dalej w sieci a my robimy swoje a te zakazy/nakazy mamy w dupie i tyle w temacie
Bydłem nazywasz osoby odpalające race? Uważasz że potrafiłbyś to powiedziec chłopakom prosto w oczy? Oj przepraszam za pytanie retoryczne, odpowiedz jest oczywista Nie. Szczekaj dalej w sieci a my robimy swoje a te zakazy/nakazy mamy w dupie i tyle w temacie
Przykro mi, ale nie przebywam w takim środowisku i raczej nie mam okazji komuś zwrócić uwagi. Jak to nie pomoże to trzeba wezwać policję. Nie wiem czym grozi takie zwrócenie uwagi, ale domyślam się, że zostałbym pobity - a od tego mamy już wyżej wymienioną policję i sąd.
Ps. jestem obecnie w Płocku i chętnie powiem Ci w oczy, co sądzę o tym zajściu (czyli to co tu napisałem). Nie widzę problemu.
Jak to nie pomoże to trzeba wezwać policję. Nie wiem czym grozi takie zwrócenie uwagi, ale domyślam się, że zostałbym pobity - a od tego mamy już wyżej wymienioną policję i sąd.
Idealne zadatki masz na konfidenta, a może nim jestes? Policja i sąd jest od bicia? Chłopie jebnij się czymś ciężkim przed snem a umawiać się przez neta możesz sie z kolegami z sadistica Chujowej nocy życze społeczniaro a dla wszystkich kiboli, wariatów, ultrasów i chuliganów 5 !!!!
Pewnie, jestem konfidentem, bo w trosce o swoje zdrowie, a nawet życie informuję policję.
Ja nic do normalnych kibiców, którzy przychodzą z rodzinami na mecz - o których wspomniałeś w swoich wczesniejszych postach - nic nie mam. Sam byłem pare razy na meczu Wisły Płock w piłkę nożną.
Do "kiboli, wariatów, ultrasów i chuliganów" też nic nie mam póki nie naruszają porządku publicznego, bezpieczeństwa i nie niszczą dóbr publicznych. Między sobą niech się biją, mnie to nie dotyczy.
Co za debil zdejmij te kolory z avatara, bo je hańbisz.
nie wiem z jakiej wiochy się urwałeś ale radziłbym czytać ze zrozumieniem a nie dopierdalać się. wyrywasz słowa z kontekstu... jak już mnie cytujesz to w całości chciałem Ci teraz napisać o co mi chodziło ale taki ćwierćmózg jak ty i tak odbierze to na swój sposób...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów