Ten incydent pokazuje jak bardzo zakorzenione jest w naszym społeczeństwie białorycerstwo. I jak każda jedna pinda czuje się bezkarna obrażając mężczyznę.
Nie znamy całej sytuacji. Nagrane jest tylko jak facet nie wytrzymał, co było wcześniej nie wiemy. Kto tak naprawdę winny tego się nie dowiemy.
Znowu się kurwa pełno białorycerzyków zleciało tak jak ktoś już napisał powyżej jak by była brzydsza to nikt by jej nie bronił
Wystarczyło by że zaczepiający był by czarny i już nie było by tylu rycerzy skaczących z łapami do małpy bo to rasizm przecież..
Walnąłeś komentarz, jak ze starej kroniki filmowej. Przypomniał mi się jeden, gdzie lektorem był Andrzej Łapicki, a bohaterem był "obywatel chuligan" (bikiniarz).
Ten dzban swoją "twórczość" opiera na generowanych algorytmem opisach... kombinacja bycia zarówno głupim jak i żałosnym, żeby taki śmietnik urządzać. Dziwię się, że moderacja na coś takiego pozwala.
Lans na Fantastico?
Przez niego przestałem wchodzić na sadola przez dwa lata, bo dostawałem cofki.