18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
L................7 2014-01-11, 9:44 2
@Latrivian znasz zastosowanie i znaczenie słowa polaczek? Lepiej zamilcz antypolska kurwo
Zgłoś
Latrivan 2014-01-11, 10:59 1
Huh widze dupa boli i to bardzo. Nie musze lizac nikomu dupy bo polaczki robia to za mnie. Prawda jest taka, ze wstyd sie pryznac do bycia polakiem. I mozecie plakac i srac pod siebie, ale jak wyjedziecie i zobaczycie jak to kurestwo polaczki sie tutaj zachowuje to mi przyznacie racje. I mowie ze polaczki sie tak zachowuja nie polacy. Ale robia opinie wszystkim polakom. Tak jak jeden ciapaty odpierdoli to juz kazdy waszym tokiem rozumowania. Wiec po chuj sie spinacie, ze nie jestescie scierwem jak waszym rozumowaniem na to wychodzi. Jak kazdy niemiec dla was to morderca , kazdy arab terrorysta, kazdy zyd cie ojebie no to kazdy polak to scierwo co lize dupe i czeka zeby ci wbic kose w plecy za pare groszy.
Zgłoś
i................y 2014-01-11, 11:05
wieniu napisał/a:

@isitsaturday lepiej powiedz im, że robiąc to zrzekają się praw jakie miały w naszym "niepostępowym" kraju... zapytaj przed i zadaj to pytanie potem jak zacznie lamentować, że dostaje wpierdol, że jadąc na wycieczkę do rodziców księcia, zabierają jej dziecko a ją zamykają w komórce itp...

I co tak jara niektóre pustaki, że lecą na pustynnych pasterzy kóz?

Ech, chodziło mi o to, że ciapaki i ludzie należą do tego samego gatunku, bo inaczej nie mogliby się krzyżować. Źle się wyraziłem i trochę zbyt agresywnie to zabrzmiało, ale w środku nocy nie kontaktuję na tyle, żeby to zauważyć. Nie miałem na myśli tego, że lecą na ciapaków i dostają wpierdol, tylko tego, że mają z nimi dzieci i że jest to w ogóle fizycznie możliwe.
Zgłoś
K................s 2014-01-11, 11:44
@Latrivian
Za to twoje "komemtarze"(ty tak napisałeś)były takie sensowne i ociekające intelektem,że aż zachciało mi się zajrzeć do słownika.Z twoich komemtarzy(tak będę się wyśmiewał)wynika,że jesteś antypolskim ścierwem,które nie ma nawet szacunku dla swojego narodu i przodków,więc pojawia się pytanie dlaczego wchodzisz na stronę gdzie jest najwięcej patriotów?Możliwości są dwie:albo jesteś 12-letnim trollem,albo niedojebem bez jakiejkolwiek wiedzy tak czy owak nie dziw się,że cie tu obrażają.
Zgłoś
marcinpx 2014-01-11, 11:58
czego szukałeś w dziale dla kobiet...
Zgłoś
MatiLodz 2014-01-11, 12:19
chuj mnie obchodza arabowie i inne muslimy i to jak sie bawia. w dupie ich mam tak samo jak cyganow zydow i innych przez ktorych ciepria nasi niech sobie zyja u siebie w kraju a od Polski wara!
Zgłoś
paniemarianie 2014-01-11, 12:33
kuuurwa zrzeszmy się !
Zgłoś
MatiLodz 2014-01-11, 12:44
czy mozemy zalozyc jakies ugrupowanie przeciwko osiedlaniu muslimow w Polsce? zrobic jakis strajk przemarsz ulicami zeby bylo glosno zeby media to pokazaly zeby ludzie to obejrzeli sa kraje ktore radza sobie z nimi... ps chyba nikt nie chce zeby bylo jak we Francji... o Niemczech tez jakos malo sie mowi a przeciez muslimow jest tam baardzo duzo i liczba ciagle rosnie. a z Niemiec do Polski calkiem niedaleko.
Zgłoś
Makreks 2014-01-11, 13:00
A tam stresujecie się. Polacy w wieku pomiędzy 18 - 25 są już uświadomieni i więdzą co robić z ciapakami na ulicach (a nie czarujmy się, ale ten przedział wiekowy jest "aktywny" w takich sprawach). Nie raz widziałem jak pod jakimś barem u mnie w mieście dwóch typów policzkowało i opluwało wystraszonego brudasa. To że w mediach sobie trąbią że ciapaki są ok itd to tylko trafia do emerytów albo przynajmniej ludzi 50+. Reszta wie co z nimi robić i to robi.
Zgłoś
tds1974 2014-01-11, 13:19
Borys_ napisał/a:

JApierdoleee co się z tym światem dzieje?? Czy tylko my grono użytkowników Sadola nie cierpimy tych ciapaków !?

Nie. Nie wszyscy użytkownicy są popierdoleni. Pewnie jeszcze kilku wieśniaków nie czytających S też ma podobne poglądy, ale na szczęście większość obywateli w tym kraju jest zdrowsza na umyśle.
Zgłoś
_................_ 2014-01-11, 13:20
Makreks napisał/a:

Polacy w wieku pomiędzy 18 - 25 są już uświadomieni i więdzą co robić z ciapakami na ulicach (a nie czarujmy się, ale ten przedział wiekowy jest "aktywny" w takich sprawach).

Co robić? Przechodzić obok grzecznie się uśmiechając? Fakt, przyznam że są w tym nieźli.

Makreks napisał/a:

Nie raz widziałem jak pod jakimś barem u mnie w mieście dwóch typów policzkowało i opluwało wystraszonego brudasa.

No popatrz u mnie w mieście co wieczór robią to samo z wystraszonymi polakami. Wątpię żeby pochodzenie etniczne miało tu większe znaczenie.

Makreks napisał/a:

Reszta wie co z nimi robić i to robi.

I co takiego zrobiłeś oprócz napierdalania postów na foro?
Zgłoś
tds1974 2014-01-11, 13:43
de Sade napisał/a:

I co takiego zrobiłeś oprócz napierdalania postów na foro?

Dorzucił do postu jpega. Taki kozak!
Zgłoś
amerdinek 2014-01-11, 13:46 1
@Latrivian Wstyd do bycia Polakiem ale mówisz po polsku i pewnie wpie***lasz polski chleb żyjesz za polskie pieniądze i leczy cię polski psycholog.Gardzę takimi jak ty oby twoje nasienie nie dało potomstwa bo śmiecie antynarodowe powinny być traktowane jak wrogowie przywódcy w Korei Północnej.Zamiast narzekać na bycie polakiem jedź do Rajchu czy Anglii robić za psie pieniądze na usługach zdrajców i wrogów z przeszłości i bądź traktowany jako tania siła robocza a nie pier**l na sadisticu słowa typu ,,polaczek''. Przez takich ped***w jak ty kraj traci tożsamość narodową.ZGIŃ !
Zgłoś
Majesty 2014-01-11, 15:38
Teraz będą nam wmawiać, że popsute owoce są dobre ...
Zgłoś
MonroeHutchen 2014-01-11, 15:44
@isitsaturday
trzeba byc skonczonym ignorantem i glupkiem zeby twierdzic, ze oni sa tacy sami jak my - to jest zupelnie inna kultura, zupelnie inne zwyczaje, inne podejscie do kobiet itd.. Lewacki mainstream probuje nam wmowic, ze niczym sie od siebie nie roznimy i najlepiej zebysmy zyli razem, co jest skonczona bzdura, bo kazda kultura jest inna i kazda kultura powinna miec swoja odrebnosc i suwerennosc i to jest wlasnie piekne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem