Zaczyna sie kurwa...
Zaczyna sie kurwa...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ech, chodziło mi o to, że ciapaki i ludzie należą do tego samego gatunku, bo inaczej nie mogliby się krzyżować. Źle się wyraziłem i trochę zbyt agresywnie to zabrzmiało, ale w środku nocy nie kontaktuję na tyle, żeby to zauważyć. Nie miałem na myśli tego, że lecą na ciapaków i dostają wpierdol, tylko tego, że mają z nimi dzieci i że jest to w ogóle fizycznie możliwe.@isitsaturday lepiej powiedz im, że robiąc to zrzekają się praw jakie miały w naszym "niepostępowym" kraju... zapytaj przed i zadaj to pytanie potem jak zacznie lamentować, że dostaje wpierdol, że jadąc na wycieczkę do rodziców księcia, zabierają jej dziecko a ją zamykają w komórce itp...
I co tak jara niektóre pustaki, że lecą na pustynnych pasterzy kóz?
Za to twoje "komemtarze"(ty tak napisałeś)były takie sensowne i ociekające intelektem,że aż zachciało mi się zajrzeć do słownika.Z twoich komemtarzy(tak będę się wyśmiewał)wynika,że jesteś antypolskim ścierwem,które nie ma nawet szacunku dla swojego narodu i przodków,więc pojawia się pytanie dlaczego wchodzisz na stronę gdzie jest najwięcej patriotów?Możliwości są dwie:albo jesteś 12-letnim trollem,albo niedojebem bez jakiejkolwiek wiedzy tak czy owak nie dziw się,że cie tu obrażają.
JApierdoleee co się z tym światem dzieje?? Czy tylko my grono użytkowników Sadola nie cierpimy tych ciapaków !?
Nie. Nie wszyscy użytkownicy są popierdoleni. Pewnie jeszcze kilku wieśniaków nie czytających S też ma podobne poglądy, ale na szczęście większość obywateli w tym kraju jest zdrowsza na umyśle.
Polacy w wieku pomiędzy 18 - 25 są już uświadomieni i więdzą co robić z ciapakami na ulicach (a nie czarujmy się, ale ten przedział wiekowy jest "aktywny" w takich sprawach).
Co robić? Przechodzić obok grzecznie się uśmiechając? Fakt, przyznam że są w tym nieźli.
Nie raz widziałem jak pod jakimś barem u mnie w mieście dwóch typów policzkowało i opluwało wystraszonego brudasa.
No popatrz u mnie w mieście co wieczór robią to samo z wystraszonymi polakami. Wątpię żeby pochodzenie etniczne miało tu większe znaczenie.
Reszta wie co z nimi robić i to robi.
I co takiego zrobiłeś oprócz napierdalania postów na foro?
I co takiego zrobiłeś oprócz napierdalania postów na foro?
Dorzucił do postu jpega. Taki kozak!
trzeba byc skonczonym ignorantem i glupkiem zeby twierdzic, ze oni sa tacy sami jak my - to jest zupelnie inna kultura, zupelnie inne zwyczaje, inne podejscie do kobiet itd.. Lewacki mainstream probuje nam wmowic, ze niczym sie od siebie nie roznimy i najlepiej zebysmy zyli razem, co jest skonczona bzdura, bo kazda kultura jest inna i kazda kultura powinna miec swoja odrebnosc i suwerennosc i to jest wlasnie piekne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów