Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak chcą mieć spokój, to niech wypie...lają z tych marszy idiotów z pozasłanianymi twarzami. Przecież to oczywiste, że taki koleś chce robić syf.
Prawica powinna mi teraz podziękować, bo właśnie rozwiązałem problem czarnego PR ich imprez masowych ;d
Dalej nie widzicie manipulacji w tym filmiku?
Poczytajcie komentarze pod spodem.
[sarkazm] BO NIE BYŁO ŻADNEJ ZADYMY> TO MANIPULACJA MEDIÓW!! [/sarkazm]
Jak teraz prawicowe śmieci skomentują powyższy film?
Prowokacja nagrana z innej kamery niż inne filmiki. Chuj wie czy to prowokacja policji, czy też prowokacja, żeby winę zrzucić na policje. Fakt taki, że zdjęcia i filmy nie kłamią, no ale co tam, w takim już żyjemy kraju, że jebane media muszą mieć o czym gadać.
Dokładnie, zdjęcia i filmy nie kłamią a mimo to niektórzy się zapierają że tak nie było, że to zmyślona historia faszystów... ja wnioski wyciągnąłem sam z tych wydarzeń. Tym bardziej, że widziałem to na żywo, a rok temu miała miejsce taka sama prowokacja co pokazują liczne filmiki. Ale lewicowcy będą zaprzeczać i zaprzeczać
Wyjdz, lewa gnido
A pytanie z innej beczki, była taka dość głośna afera z panem policjantem w cywilu, który pobił uczestnika Marszu w zeszłym roku - było to uwiecznione na wielu zdjęciach i filmach. Moje pytanie brzmi, czy policjant ten został jakoś ukarany?
Został uniewinniony, a kolesia którego pobił sądzi o odszkodowanie... i to się nazywa "sprawiedliwość"...
Pod koniec października prokuratura zaproponowała sądowi aby sprawę umorzyć, a funkcjonariusza poddać rocznej próbie. Funkcjonariusz miałby też zapłacić 500 zł na cel społeczny. prokuratura argumentowała, że policjant działał w stanie napięcia.
w efekcie nic mu nie zrobili
macie państwo POlicyjne
Wielkie wypierdalaj, do każdego tutaj który nie był a komentuje jakby był w każdym miejscu i o każdej porze marszu. Było nas kilkadziesiąt tysięcy, którzy nie szukali zaczepek, racja, było 132 (jeśli to prawda) zatrzymanych agresorów (zatrzymany nie znaczy, że dostanie zarzut, tylko go sprawdzają). To sobie kurwa policzcie proporcje kretyni. Pozdrawiam wszystkich którzy szli na przodzie marszu i zostali wraz ze mną traktowani pałami i gazem, śpiewając tylko antykomunistyczne wrzuty. Jak ktoś nie wierzy w prowokacje - wielki chuj mu w dziób, tacy ludzie jesteście pionkami na szachownicy rządu (i to nie naszego)
Jeśli ktoś wstawi materiał z przemówień tu, ma wielkie piwo, może wam coś wleci oleju do głowy, komputerowe pacany, a tym co mówili, że od razu gumowa broń i armatka, życzę żeby was i wasze dzieci też spotkała taka przyjemność, debile.
Zawsze znajdzie się ktoś jebnięty, na klasę w szkole na 30 osób przypada 1, czyli jakieś 3,3% klasy jest głupie, przykładowo na 50000 uczestników marszu przypadło 200 imbecyli, ile to procent? Mniej niż 0,01%...
Śmieci szukaj u siebie w domu komunisto.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów