📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hycel napisał/a:
Tak serio, to kurwa o co tam chodzi? O chuj oni się napierdalają bom już pogubiony.
Część ludzi mówi, że to była prowokacja policji żeby nas podzielić i sabotować marsz, zaś inni zakładają, że byli to kibole.
Gdyby nie było policji nie było by bójek. Proste. Tak samo homosexualiści nie powinni mieć ochrony.
Na pewno niektórzy tego dnia nie uczestniczyli w marszu żeby uczcić niepodległość i się cieszyć, tu musicie przyznać mi rację. Udział nie powinien być dozwolony dla osób z zasłoniętymi twarzami.
Policjant odmawia wylegitymowania gości w kominiarkach oraz podania swojego numeru. To takie normalne w tym państwie.
Ale to pewnie fotomontaż, manipulacja i propaganda "faszystów, antysemitów, neonazistów, eskimosów i bonapartysów".
Znalezione na Kontestacji jak bezczelnie TVN robi z ludzi idiotów. Nie twierdze że do jakiś tam incydentów nie doszło, ale to co pokazał TVN jest grubym przegięciem.
Zapraszam do komentowania.
Zapraszam do komentowania.
Z tego co wiem to jest zbiorczy na te maszerujące ścierwa.
I śmiesznie i strasznie...
czytam niektóre komentarze, z których wprost wynika, że autorzy chcieliby poprzeć klasycznie prawicowe ugrupowania partyjne - chciałbym tylko jedno podkreślić: jeżeli krzyczysz "wolność", "niepodległość", "swobody obywatelskie", "ojczyzna" i "honor", a jednocześnie popierasz takie dziwne twory jak ONR itp. to wiedz tylko jedno - radykałowie zawsze używali górnolotnych zwrotów, ale również zawsze kończyło się jednym. Syfem. I brakiem wszystkiego co najpierw radykałowie dumnie głosili - to, jak się okazało już wiele razy w historii, są zwyczajne slogany, z którymi po dojściu do władzy nikt się nie liczy.
I nie ważne czy radykałowie byli prawicowi, czy lewicowi.
czytam niektóre komentarze, z których wprost wynika, że autorzy chcieliby poprzeć klasycznie prawicowe ugrupowania partyjne - chciałbym tylko jedno podkreślić: jeżeli krzyczysz "wolność", "niepodległość", "swobody obywatelskie", "ojczyzna" i "honor", a jednocześnie popierasz takie dziwne twory jak ONR itp. to wiedz tylko jedno - radykałowie zawsze używali górnolotnych zwrotów, ale również zawsze kończyło się jednym. Syfem. I brakiem wszystkiego co najpierw radykałowie dumnie głosili - to, jak się okazało już wiele razy w historii, są zwyczajne slogany, z którymi po dojściu do władzy nikt się nie liczy.
I nie ważne czy radykałowie byli prawicowi, czy lewicowi.
Będzie tego jeszcze więcej Podobno ktoś ma nagranie jak policja wyciąga z radiowozu petardy i race. << info nie pewne.
Dokładny moment prowokacji podczas MN 2012 - ujęcie w którym służby wybiegają w stronę marszu krzycząc "antifa" i zachęcają gestykulacją do starcia. Jedna persona z grupy zaczepnej na plecach ma napis "Policja CBŚ".
Wywiad z prezesem MW o zajściach 11.11.12, polecam wszystkim niedowiarkom.
Wywiad z Trwam, wiem, że fajniej by było dla niektórych gdyby był w Polsacie albo TVN, ale te stacje nie chciały ani z Winnickim, ani Zawiszą porozmawiać. Wolały ich zaprosić i pozwolić innym gościom ich przekrzyczeć (szczuka).
Wywiad z Trwam, wiem, że fajniej by było dla niektórych gdyby był w Polsacie albo TVN, ale te stacje nie chciały ani z Winnickim, ani Zawiszą porozmawiać. Wolały ich zaprosić i pozwolić innym gościom ich przekrzyczeć (szczuka).
wszyscy najężdzaja na tv trwam a nawet nie wiedzą jakie programy tam lecą. Ale media mainstremowe juz zrobiły pranie mózgu. Wyprzedzając komentarze co poniektorych to sam nie oglądam tv trwam ale jak babki i dziadki chcą ją oglądać to nie mam nic przeciwko.
Z pojebańcami i ideologicznymi fanatykami potrafią rozmawiać tylko tacy sami fanatycy
wszyscy najężdzaja na tv trwam a nawet nie wiedzą jakie programy tam lecą. Ale media mainstremowe juz zrobiły pranie mózgu. Wyprzedzając komentarze co poniektorych to sam nie oglądam tv trwam ale jak babki i dziadki chcą ją oglądać to nie mam nic przeciwko.
gdzie do chuja, zobacz jak oni się witają - porażka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów