📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1. To Chorwaci nie Polacy, chyba nie będziecie wszystkiego przypisywać nam?
2. Co piątek i sobotę (a w wakacje codziennie) w Polsce odbywa się kilka tysięcy dyskotek itp. Dochodzi do kilkuset pobić, kradzieży czy nawet do jakiś gwałtów. Co tydzień, i jakoś nikt przeciwko temu szczególnie nie protestuje. Ledwo przez parę dni pojawiło się kilka małych bójek i już napierdalacie na to EURO dla zasady.
2. Co piątek i sobotę (a w wakacje codziennie) w Polsce odbywa się kilka tysięcy dyskotek itp. Dochodzi do kilkuset pobić, kradzieży czy nawet do jakiś gwałtów. Co tydzień, i jakoś nikt przeciwko temu szczególnie nie protestuje. Ledwo przez parę dni pojawiło się kilka małych bójek i już napierdalacie na to EURO dla zasady.
jak to dobrze że mamy euro w naszym pięknym kraju.
@njus jesteś pałarzem i chcesz się dowartościować? teraz może nie przyjmują, ale pare lat wstecz brali jak leci, dzisiaj trzeba mieć chyba nawet mature ! Nie pierdol, bo większość psów to tępaki, którzy wyżywają się na innych bo mają władzę i kurwa nie przesadzam, większość! Owszem jest część porządnych policjantów, ale większość z nich to ścierwa. Nie jestem żadnym JP ani nic, ale widzę i potrafię wyciągać wnioski, a Ty to mówisz, bo nie miałeś nigdy z nimi do czynienia .
Dzieci wojny bałkańskiej - wypierdalać z mojego miasta
Jak są do wojny przyzwyczajeni niech do sierra leone albo somalii jadą, tam by gnoju nie robili...
Jak są do wojny przyzwyczajeni niech do sierra leone albo somalii jadą, tam by gnoju nie robili...
Nagrywane olowkiem Uwaga !
Esz napisał/a:
@njus jesteś pałarzem i chcesz się dowartościować? teraz może nie przyjmują, ale pare lat wstecz brali jak leci, dzisiaj trzeba mieć chyba nawet mature ! Nie pierdol, bo większość psów to tępaki, którzy wyżywają się na innych bo mają władzę i kurwa nie przesadzam, większość! Owszem jest część porządnych policjantów, ale większość z nich to ścierwa. Nie jestem żadnym JP ani nic, ale widzę i potrafię wyciągać wnioski, a Ty to mówisz, bo nie miałeś nigdy z nimi do czynienia .
Kurwa umrzyj...
Esz taki kryminalista z Ciebie, czynnik kryminogenny wręcz
Tak to jest jak się organizuje strefy kibica a o strefie dla kiboli zapomina....przychodzą nieproszeni.
NIE? co tak się kurwa dzieje NIE, no NIE, patrz jak poleciało NIE, no kurwa NIE, ale gnój NIE. nieeeee PIERDOL!!
Dowcip polega na tym, że bójkę wszczęli Chorwaci między sobą. Na Starym Rynku najlepszą oprawę robią Irlandczycy, pozytywna ekipa:-)
@njus
Samo słowo gimbaza już świadczy o Twoim wieku szkoły podstawowej.Pewnie teraz mi powiesz że wszyscy policjanci znają po 3 języki,każdy ma dwa fakultety Wyłącz już komputer bo mama woła na kolację.
Samo słowo gimbaza już świadczy o Twoim wieku szkoły podstawowej.Pewnie teraz mi powiesz że wszyscy policjanci znają po 3 języki,każdy ma dwa fakultety Wyłącz już komputer bo mama woła na kolację.
I idź tu sobie na strefę kibica pooglądać mecz w miłej atmosferze..
tu widać jak sobie ładnie nasza Policja radzi z zadymiarzami w Poznaniu. Trzeba przyznać, że zgranie mają dobre
Xenomorph08 napisał/a:
Chciałbym żeby na meczu Polska Rosja, kibice wtargnęli w połowie na murawe i porozrzucali (pewnie i tak już zepsute) krzesełka ze stadionu.
Ty to masz kurwa marzenia. Nie ma co. Rada powiedz rodzicom że na sadolu radzą lżejsze zabawki.
Ja też mam marzenie;) Maże aby banda zjebanych pseudokibiców wjebała się Tobie na chatę. Niezła wizja nie;)
Zapamiętajcie jełopy na tych stadionach są rodziny z dziećmi tam nie ma klatek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów