Restauracja Fosa w Świdnicy. Nie wiem o co poszło, ale jak widać ludzie po otwarciu lokali dobrze się bawią.
Restauracja Fosa w Świdnicy. Nie wiem o co poszło, ale jak widać ludzie po otwarciu lokali dobrze się bawią.
Przy takich zamachowym to bym mu 4 zdążył wyjebać a ważę 116.
Liczysz z kupą w majtkach?
wrzose są soseStandard. Jogger, bluza Calwin z Kalwarii ze znaczkiem wypierdolonym na pół klaty , która jest zwykłą przepłaconą szmatą, jakis tani świecący sikor koszulowy typu Majkel z Korso no i dziara na cała łapę. AAA zapomniałem, że buty Tommy ''HillFinger'' , które w stanach kosztują 10 dolores i koniecznie saszeta, może byc Armandżi na drobne, fajki i syntetyczną kokę z pyłem z jarzeniówek. Ja pierdole.
Zapomniałeś dodać,że wyłączyli telewizor włączyli myślenie i otworzyli oczy
dzwonie na policje
Wypierdalaj kurwa !
Chuj w dupe kamerzyscie!!!
Dwa chuje w dupę kamerzyście!!! I to te małpie "murzyńskie"
Chuj w dupę kamerzyście !
Jaki Rzym takie koloseum
Mieszkam w okolicy. Ci aktualnie młodzi ludzie z tych wszystich zapizdziałych dolnośląskich miasteczek, zasiedlanych po wojnie w przeważającej mierze wszelką możliwą patolą wyrwaną z chatek z gówna na kresach myślą, że sa czarnymi gangusami z USA i takie wzorce naśladują - ćpają, w kraju Szopena słuchają murzyńskiego rapu, ubierają się jak nygusy, handlują dragami, itd. itd. To co widać na filmie to tylko jeden z lżejszych przykładów.
widać, że jesteś z wyższych sfer
jeszcze się pochwal dziadkiem z wermachtu
"dugi" weekend dla plebsu, kilka godzin w korkach w jedną stronę, kilka godzin w korkach w drugą stronę a na miejscu ścisk, drożyzna i nuda, dlatego gdziekolwiek jadę dopiero od września.
Dokładnie tak.
Od czasu "pińceplus" nie da sie wejśc w czasie długich weekendów i wakacji/ferii między ludzi w wiekszych miejscowościach (o turystycznych nie wspomnę), bo tłumy Januszy i Grażynek, którzy pierwszy raz wyjechali poza swoja parafię "rzoNdzoM".
Widze to od kilku lat u mnie, w Grodzi Kraka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów