📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
też bym coś wkleił !
ale nie umie :/
ale nie umie :/
Kurwa, ależ się spinacie o te gify. Chyba nie znacie zasady
Im bardziej na coś narzekacie, tym tego będzie więcej. Witamy w Internetach...
Im bardziej na coś narzekacie, tym tego będzie więcej. Witamy w Internetach...
pupapupa21
pozwólcie, ze im to wytumacze, maja nowa podstawe programowa... to nie podkowy tylko Ohmy, tu chodzi o 'wyraz dzwiekonasladowczy' OM OM OM OM OM KURWA
Mi to wygląda na omege , ale ok
pozwólcie, ze im to wytumacze, maja nowa podstawe programowa... to nie podkowy tylko Ohmy, tu chodzi o 'wyraz dzwiekonasladowczy' OM OM OM OM OM KURWA
łał... reniferki stojące tyłem.
dziwnie mu gada więc.
pewnie z Antarktydy lub Laponii ten elektryk.
dziwnie mu gada więc.
pewnie z Antarktydy lub Laponii ten elektryk.
Gimbozjada rozpoczęte
pupapupa21 napisał/a:
Ależ się tak nie spinaj, maleńka, bo mi utrudnisz wsunięcie...
TOOM44 napisał/a:
pupapupa21
A mi to wygląda na kutasa
To jest jakaś inna forma sadyzmu, że taki kawał ma ponad 150 piw?
a że jeszcze nikt nie napisał że ten piłkarz nazywa się Clint Dempsey to ja to napisze
ja myślałem, że chodzi o "opór opór opór opór" ale to mówiłby pedobear elektryk waląc 6 letnie dziecko....
@hellmartin, Błagam, opór to R...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów