- Coca Cola w nowej butelce!
Żartowałem!
- Martwy ksiądz pedofil.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Współczuję dzieciństwabiały,czarny czy też żółty.. każdy ksiądz to pedofil.
prawda w oczy kole nie jestem jakimś antyklerykałem, ale przestańcie tak spinać dupki katole i więcej dystansu, bo księża to nie są nietykalni półbogowie o których nic nie można powiedzieć. przewrażliwiona pipko, nie wiem co ty robisz na sadolu.
nie mowi sie, bo prawda jest zupelnie innapedofili wśród księży jest tyle samo co wśród przedstawicieli innych profesji, ale o tym się już nie mówi bo jest "niewygodne" i nie pasuje do kreowanego obrazu złego kleru...
nie mowi sie, bo prawda jest zupelnie inna
opowiedz przyjacielu o smolensku! stalin sadzil brzozy, byla bomba hiperbaryczna, izotermiczna, trotyl, lasery, sztuczna mgla, porwanie samolotu, zlosliwi nawigatorzy, hel, wodor, czy impuls elektromagnetyczny? latwo pogubic sie w roli prawdziwego polaka..
yhm kretynom dziękujemy za udział w dyskusji dobranoc
btw. sądząc po nicku kozy czekają na Ciebie kolego
opowiedz przyjacielu o smolensku! stalin sadzil brzozy, byla bomba hiperbaryczna, izotermiczna, trotyl, lasery, sztuczna mgla, porwanie samolotu, zlosliwi nawigatorzy, hel, wodor, czy impuls elektromagnetyczny? latwo pogubic sie w roli prawdziwego polaka..
prawde o czym? nie podejrzewam cie nawet o mowienie prawdy. najpierw musialbys ja znac.
a co ma piernik do wiatraka? To, że mówię prawdę Cię boli? Bardzo mi przykro serio...
prawde o czym? nie podejrzewam cie nawet o mowienie prawdy. najpierw musialbys ja znac.