18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kratubratu 2014-01-06, 1:22
Nie ma racji. Nie wziął pod uwagę jak wielu Rusinów, Niemców i innych narodowości, których żyło w naszych granicach 11 mln.

* bez "jak"
Zgłoś
RockyWood 2014-01-06, 2:12 1
@Morghar

masz rację - moja była narzeczona zamiast pierdolić mi przez bite 4 lata że mnie kocha i okazywać mi to niemal każdego dnia (częsty lodzik) mogła przecież od razu spierdolić do szwabii do nawet tego samego nadzianego ojro szwaba. Po chuj się rozdrabniać?

Aaaaa tam masz mnie - najchętniej paliłbym szwabów żywcem i płakał ze szczęścia i radości patrząc na ich cierpienie właśnie przez to co mnie spotkało. Ale kto wie - może jutro mi się odwidzi i zakocham się np w jakiejś ....szwabce? ot tak dla wyrównania "rachunków"

btw... ktoś kiedykolwiek słyszał o tym żeby POLAK zakochał się w SZWABCE zostawiając przy tym nie byle jaką narzeczona polkę w swojej ojczyźnie? bo ja jak żyję to ni chuja.

Rock.
Zgłoś
P................M 2014-01-06, 3:10
Adolfie, wróć i zrób porządek do końca !!!
Zgłoś
tomkararek 2014-01-06, 5:29
up sidian powiedz ty mi kakretnie ko jest tym zydem co tak rozpierdala ta polske ??????? ale kakret poprosze jak narzie kazdy pisze zydzi rzad a korwaaa moze ktos pomyslal ze rzad to myy spoleczesto sami wybralismy sobie taki chleww samiii to zmienmyy a nie korwaa napierdalac na zydowww jak to polak nailepiejj oczernic kogos bo przeciez polaczek to jebana swieta krowa on zawsze byl cacy i ferrr wiekszosc tego burdelu my polacyy tacy cacyyy zrobilismi sobie na wlasne zyczenie wiec przestaniec pierdolicc juzzz jacy to my swieciii a jesli chodzi o wojne tez swieci nie bylismy tak samo gwalcilismy paliliszmy mordowalismiii i nie pierdolic mi tu kocopoloww terazz swietoszkow robicje a jestesmy najgorzym narodem ktory nawet swego nie szanuje
Zgłoś
Riva 2014-01-06, 7:35
Amerykę w konserwach odkrył ! to co on powiedział to już od dawna wiadomo,spis ludności w Polsce był przed wojną w 1938 i po wojnie 1946,pomiędzy tymi latami ubyło 11 milionów polskich obywateli

Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
Zgłoś
a................1 2014-01-06, 9:52
a wy sie jaracie tymi niemieckimi produktami jak np bmw które 70 lat temu które służyło do najeżdżania i mordowania nam rodzin
Zgłoś
Penc 2014-01-06, 11:16
Tadek ma dłonie jak SlenderMan

Better dead than red!
Zgłoś
batox 2014-01-06, 11:33
a ja Wam powiem chłopcy jedno wielkie pierdolenie, ta szacun i wogle, ale tak dzieje się od lat od kurwa powstań styczniowych ile my to nie straciliśmy ile nie wycierpieliśmy i od 200-300 lat tak chodzimy i powtarzamy, a wypierdalać młodzi z taką retoryką, brać się do roboty żeby być wśród zwycięzców a nie konia walić nad cierpieniami Naszymi i przodków, dla nich szacun oczywiście ale po chuj takie gadanie, się kurwa naukowiec historyk znalazł, do roboty wszyscy młodzi ku chwale Ojczyzny
Zgłoś
Catacombe 2014-01-06, 11:54
RockyWood, pierdolisz jak ksenofob. Ale skoro tak bardzo byś chciał izolacji Polski to sobie to wyobraź. Zamykamy granice ze wszystkimi krajami, urywamy kontakty. I co? Myślisz że Polska by długo wytrzymała? Bez elektroniki, samochodów? Jedynie można by było chleb wpierdalać i oglądać polityków na 20 letnim telewizorze. Bo kurwa znajdz mi jakieś państwo które jest samowystarczalne. Nawet Korea Północna chciała być samowystarczalna, ale i tak dostaje żarcie od Chin i Południowców.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
Bajtaliska 2014-01-06, 11:58
A to nie jest czasem ten aktor z filmu o mięsnym jeżu?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów