📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Mattias1 napisał/a:
a skąd Wy wiecie czy minutę później suka nie stała na dachu ? hee. podpisuję się pod pomysłem wywózki ich do auschwitz. ostatnio mi jakiś chuj idący na wprost mnie wydarł fajke ( zostało mniej niż połowa ) powiedział dziękuję i poszedł dalej o.O
Auschwitz zamknęli ponad 65 lat temu.
Mattias1 napisał/a:
a skąd Wy wiecie czy minutę później suka nie stała na dachu ? hee. podpisuję się pod pomysłem wywózki ich do auschwitz. ostatnio mi jakiś chuj idący na wprost mnie wydarł fajke ( zostało mniej niż połowa ) powiedział dziękuję i poszedł dalej o.O
1. domyślam się że chwilę później nie stała na dachu, bo gdyby miała, to by się teraz nie bawili...
2. co na wydarcie fajki do tych ludzi? czyżby ktoś kto chwilę wcześniej brał udział w takiej zabawie zabrał Ci tą fajkę?
i tak w ogóle: czy ktokolwiek z Was zna jakiegoś "członka pokolenia JP" że się tak wypowiadacie?
jestem pewny, że większość z Was nie ma pojęcia czemu niektórzy mają takie zdanie o policji...
większość, jeżeli nie wszystkich ludzi z Sadistica można by równie dobrze zamknąć w psychiatryku, bo upodobanie do niektórych scen tu przedstawianych nie jest normalne ;P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów