📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up
heheh nie że ten tego, ale tak o niej nie myślę żeby nie było, przypomniało mi się jak parchy je tak wyzywały
heheh nie że ten tego, ale tak o niej nie myślę żeby nie było, przypomniało mi się jak parchy je tak wyzywały
lubie ją
przeciwniczka radwańskiej to baleron z rakietą
Szkoda że jakaś ładniejsza Polka nie jest na jej miejscu
Archeolog napisał/a:
Wszystko fajnie, szkoda tylko, że jest brzydka.
Według Ciebie Radwańska jest brzydka??? To jaka kobieta jest dla Ciebie piękna? Może jej przeciwniczka
masturbator napisał/a:
Według Ciebie Radwańska jest brzydka??? To jaka kobieta jest dla Ciebie piękna? Może jej przeciwniczka
A co dla Ciebie Radwańska to okaz piękna ? Nie chciał bym zobaczyć twojej dziewczyny z takim gustem
Kurwa Buforowanie Jest Masakryczne , film w yt W hd 1080 ładuję mi się w 3 razy szybciej niż leci filmik....
A tu kurwa 3 minuty trzeba czekać. Naprawcie Ten Serwer.
pseudorca napisał/a:
I tak pewnie Radwańska przegrała.
wygrała
ssaved napisał/a:
Kurwa Buforowanie Jest Masakryczne , film w yt W hd 1080 ładuję mi się w 3 razy szybciej niż leci filmik....
No popatrz... Mam 11-letniego IBM-a T43 i internet radiowy 4 mb/s... Każdy filmik (nie ważne czy w hd czy nie w hd) ładuje mi się natychmiast. Ten również
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów