📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@up Nawet nazwiska zmieniać nie musiała, nie to co Grodzki.
Nigdy, przenigdy mi się ta zjebana Isia nie podobała. Kiedyś była koniec, teraz za hajs zmieniła się, ale dla mnie nigdy nie będzie atrakcyjna. Rysy konia zostały. Nie rozumiem tych zachwytów nad jej urodą. Jest wiele innych tenisistek, które o niebo lepiej wyglądają niż Radwańska.
przepraszam was to nadal sadistic??? co ten filmik tu robi do chuja
ChangesKRUL napisał/a:
Radwańska to chyba najładniejsza tenisistka z tych wszystkich z czołówki
że niby kurwa co?
radwanska to pierdolony pasztet z torba kasy ktora wypierdala na zabiegi kosmetyczne ktore z gowna czekolady nie zrobia
"Radwańska dobra dupa, zrobiłbym jej pieroga z happy endem, przysięgam"
parafrazując pewnego meksykańca
parafrazując pewnego meksykańca
radwańskiej nienawidzę, zarozumiałe szmacisko, wszyscy zawsze winni tylko nie ona, a to kort chujowy, a to za gorąco, a to zmęczona. jebac cie, agnieszka, wiem ze to czytasz
Po 1 Radwańska jest superdupą, kiedyś była słaba, dziś jedna z lepszych dupek w tenisie.
Po 2 Zagranie rewelacyjne, w jej stylu, żaden tam błąd Williams. Po prostu zaskakująca techniczna piłka.
Po 3 Nie ma tak popularnej dyscypliny jak tenis jeśli chodzi o kobiety. Nie lubię tenisa, ale trzeba oddać że mamy czołową tenisistkę świata, po za tym bardzo urodziwą bo niektóre to mają mordy jak menel na kacu.
Po 2 Zagranie rewelacyjne, w jej stylu, żaden tam błąd Williams. Po prostu zaskakująca techniczna piłka.
Po 3 Nie ma tak popularnej dyscypliny jak tenis jeśli chodzi o kobiety. Nie lubię tenisa, ale trzeba oddać że mamy czołową tenisistkę świata, po za tym bardzo urodziwą bo niektóre to mają mordy jak menel na kacu.
PatrolZG napisał/a:
Po 1 Radwańska jest superdupą, kiedyś była słaba, dziś jedna z lepszych dupek w tenisie.
Jeżeli chodzi o figurę to się zgodzę ale jeśli chodzi o twarz to nie każdemu ona się podoba. Moim zdaniem tragedii nie ma ale rewelacji i mianem "super dupy" bym jej nie nazwał. Normalna przeciętna dziewczyna słoma z butów nie wystaje, woda sodowa nie uderzyła do głowy i oby tak dalej. Tak trzymać małymi kroczkami i może w końcu sukcesywnie wygrywać z Williams.
Błąd, który robi każdy nowicjusz, napierdala prosto na przeciwnika. Powinna była wyjebać tym wolejem na prawo, jebła na Radwańską i dostała nauczkę.
Przyfarcić to może się tobie jak ruchasz laskę więcej niż minutę.
Wykorzystała błąd grubej czarnej dupy.
Cytat:
Przyfarcila j***na nic więcej
Przyfarcić to może się tobie jak ruchasz laskę więcej niż minutę.
Wykorzystała błąd grubej czarnej dupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów