Jadą z ochroną, kręcą program jacy ludzie są super i wracają. Jeden z drugim oglądną i jadą sobie nocując przez AirBNB i kończą w najlepszym razie okradzeni.
Jadą z ochroną, kręcą program jacy ludzie są super i wracają. Jeden z drugim oglądną i jadą sobie nocując przez AirBNB i kończą w najlepszym razie okradzeni.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane pedały, szkoda, że ich nie zajebali.
Kurwa, ta ciota bankowo się zesrała ze strachu
Aż mi sie przypomniał filmik z typem co zgrywał cwaniaka na dzielnicy i policja go zatrzymał i zabrała do auta na tylnie siedzenie.
Przez 2 min opowiadał kim on nie jest i kogo on nie zna i jakie to ma plecy.. chhwile potem prosił o wypuszczenie.
Widząc ze 2 policjantów co go spisuje nie wzruszenie na jego zastraszanie po czym zaczyna skomleć i prosić aby go wypuścili i dali mu drugą szanse i to sie już nie powtórz xDD Jak ktoś kojarzy ten filmik to niech podlinkuje.
Takim oto typem jesteś parekselans.
Prawdę gadasz. Powinni odstrzelić te dwie cioty. Ciebie też same cioty hejtują. Płaczki jebane!
cwelu jebany bys tam plakal i blagal
Ty to na pewno byś im wyrwał broń, pobił a na końcu zastrzelił a jakby się nie udało to byś wczytal save'a
Kurde, niedawno miałem taki sen. Jestem w jakimś wygwizdowie, muszę przedostać się jak jebany Sam Fisher przez obóz złoczyńców, dokoła jakieś posterunki żołnierzy, nieprzyjazny teren, trzeba wykazać się sprawnością, ale jednocześnie liczyć na dużą furę szczęścia. W dodatku w pewnym momencie zaczyna wyrastać wokół mnie jakiś dziwny budynek. Nie wiem, taka klatka, która ma mnie zatrzymać. Przepycham się przez wąskie okienko i biegnę dalej ku wolności. I co? Gówno. W tym śnie wiedziałem, że mam sejwy Pobiegłem szybciej pod osłoną nocy, zaskoczyło mnie kilku jebaków z karabinami, ale świadomość, że nic mi się nie stanie pozwoliła mi iść przed siebie bez spiny. Potem się obudziłem.
tak samo bys zareagowal wiec tu nie pajacuj
Ty no bez przesady, każdy by się bał ale nie każdy by się od razu popłakał czy się zesrał. Mów za siebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów