18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Dlatego uważam że wiele programów telewizyjnych robi bardzo złą rzecz pokazując jednoznaczenie pozytywnie i jako atrakcyjne turystycznie kraje jak Kolumbia, Meksyk czy niektóre Afrykańskie i Azjatyckie.
Jadą z ochroną, kręcą program jacy ludzie są super i wracają. Jeden z drugim oglądną i jadą sobie nocując przez AirBNB i kończą w najlepszym razie okradzeni.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lordmomo 2021-12-23, 15:46 1
kto ogląda harda ten wie do czego te zwierzęta są zdolne ja bym obsrał zbroje prawdopodobnie
Zgłoś
Frank_Lopez 2021-12-23, 16:00
Siempre soy el amigo del cartel!
Zgłoś
oleck 2021-12-23, 17:16
Jeśli chłopaki zaglądają czasem na dział hard, to nic dziwnego, że się obsrali.
Zgłoś
kesaburg 2021-12-23, 20:29 1
parekselans napisał/a:

Jebane pedały, szkoda, że ich nie zajebali.
Kurwa, ta ciota bankowo się zesrała ze strachu

a ty to kurwa kto,szef kartelu że byś się nie obsrał?jak znam życie to zwykły z ciebie pizdeusz
Zgłoś
Almerin 2021-12-23, 23:49
Opowiem Wam bajeczkę będzie krótka.. Zesral się ze szczescia serios2021 że udało mu się coś tutaj dodać niby swojego, i niby swój komentarz/opis do zdarzenia... Uja zwykły żebrak o tzw piwa. Jprdl świat schodzi na psy.. Tylko się mogę domyślać jaka łajza tam siedzi i użala się nad swoim losem... Mysli sobie.. Ukradnę coś z wykopać plus jakiś komentarz i strzępie sobie do tego na koniec
Zgłoś
Emt1 2021-12-24, 0:15
Jeden z bardziej przejmujących filmów, a nawet nic się nie stało..
Zgłoś
atomboy 2021-12-24, 0:59 1
aż mi się przypomniało jak wujcio obierzy świat wrócił z wakacji życia bez kciuka XD.
Zwiedzał wszystko i wszędzie, europa się znudziła potem usa, tam też objechane, potem azja typowe miejscowości dla białych. Ojciec mu na jakiś "imieninach" powiedział jak tak jeździsz to przestań po kurortach bo chuja widzisz. Wziął do serca i po kilku miesiącach pokazał nam trasę przez kolumbię.

No wypas to tamto zobaczy, że dziwki tanie, że koks z kranu płynie i takie tam internetowe pierdoły. Efekt? uchlał się debil i poszedł do jakiegoś baru (w dzielnicy biedy) gdzie ludzie grają w szachy a tam wszędzie w szachy grają swoją drogą. Zaczął z jakimś typem grać i wygrał a ten mu kciuka odjebał nożem przy wszystkich. Hahah żaden kartel żadne eskobary po prostu rozjebał w szachy jakiegoś lokalsa a ten zabrał suwenira XD. Od tej pory wujcia jeździ najdalej w bieszczady.
Zgłoś
GangTrap 2021-12-24, 9:52 2
parekselans napisał/a:

Jesteś zwyczajnym przyglupem wśród normalnych ludzi.
Zgłoś
Marcin_92 2021-12-24, 17:41 1
Tam do turystów nic nie mają... przecież ziomki jak zrozumieli to że turyści to poklepali po ramieniu i "no problem"... jeszcze pewnie dali chłopakom okazję coś kupić
Zgłoś
angel_punx 2021-12-24, 22:29
pizmak289 napisał/a:

W takich turystycznych krajach jak Meksyk czy Brazylia kartele raczej nic nie mają do turystów. Wręcz przeciwnie, często jak ktoś sprawia turyście problem, okradnie przyjezdnego itp. to się nim zajmują, typa karają. Turyści to biznes, a kartele to walczą między sobą. Jeśli oczywiście turysta nie wpierdala się w nie swoje sprawy, to nie powinno być problemu. Wiadomo jednak, że różnie to bywa.

Słychać parę razy 'Cancun'. Byłem tam w październiku 2018. Przy hotelu 24h na dobę co najmniej 2 policjantów z bronią długą, na plaży często policjant patrolujący na quadzie. Często wyruszaliśmy poza hotel grupą, ja wolałem szwendać się sam. Odniosłem tam wrażenie że turyści są specjalnie traktowani, jakby chronieni przed pospolitymi kryminalistami. Spędziłem tam jakieś 12 dni, hotel naprawdę duży a nie słyszałem aby ktokolwiek został chociaż okradziony. Miejsce naprawdę piękne w Meksyku, polecam.
Zgłoś
Kaczor_Donald 2021-12-25, 0:47
Widać że cioty.
Zgłoś
catxx 2021-12-25, 12:25
Prawdziwi mężczyźni , pewnie miesiąc miodowy.
Zgłoś
Quassar 2021-12-27, 18:38
Marcin_92 napisał/a:

Tam do turystów nic nie mają... przecież ziomki jak zrozumieli to że turyści to poklepali po ramieniu i "no problem"... jeszcze pewnie dali chłopakom okazję coś kupić

Ta akurat tutaj i ci... w Brazylii to porywają nawet turystów jak zajdzie taka potrzeba z pod hotelu.
Nawet polski youtuber co chodził przez jeden dzień i tak samo twierdził jak ty że to jest wszystko wyolbrzymione następnego dnia przepraszał oglądających i mówił żeby tutaj ostrożnie się poruszać po tym jak dowiedział sie że jego znajomy 3minuty po tym jak sie widzieli został okradziony z pistoletem przy głowie w biały dzień przy centrum.
Zgłoś
TheBadFrog 2021-12-27, 22:47
pizmak289 napisał/a:

W takich turystycznych krajach jak Meksyk czy Brazylia kartele raczej nic nie mają do turystów. Wręcz przeciwnie, często jak ktoś sprawia turyście problem, okradnie przyjezdnego itp. to się nim zajmują, typa karają. Turyści to biznes, a kartele to walczą między sobą. Jeśli oczywiście turysta nie wpierdala się w nie swoje sprawy, to nie powinno być problemu. Wiadomo jednak, że różnie to bywa.

Dokładnie kartele to nie gangusy motopizdy i oni dbają o swoich ludzi mieszkańców swoich terytoriów jak i turystów nawet tu na filmie widać że typa uspokajają i że nic się nie stało że wjechali gdzie nie powinni
Zgłoś
Kapse133 2022-05-19, 1:04
Ty byś już zemdlał ze strachu lamusie wiec stul pysk kmiocie
KapejloneK napisał/a:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem