Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mozesz, nigdy nielubilem a nawet nienawidzilem mojego ojczystego jezyka, bardziej preferuje angielski, niemiecki troche i chcialbym japonskiego sie douczyc, jakbym mogl wyrzekl bym sie polskiego[/quo
Pamiętaj, że nie tylko za wolność i barwy narodowe nasi dziadowie przelewali krew. Przelewali ją również za język, którym Ty parchu jeden się posługujesz. Spotykam takich ciapciaków jak Ty, którzy przez kilka miesięcy byli na zachodzie i gadają dziwnym akcentem. Znam też kilka starszych osób, którzy kilkadziesiąt lat mieszkali za granicą i nie mam najmniejszej zmiany w ich języku polskim. No ale oni nie wstydzili się pochodzenia.
Każdy kto obraża polskość obraża mnie
-I co, są bunkry?!
-Bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście
ale ja lubię grafikować ;p więc dupy nie ruszę
Jeżeli Twój avatar , jest robiony przez Ciebie, to jesteś zajebiście, ale to zajebiście... chujowy.
borniak1991 napisał/a:
Mozesz, nigdy nielubilem a nawet nienawidzilem mojego ojczystego jezyka, bardziej preferuje angielski, niemiecki troche i chcialbym japonskiego sie douczyc, jakbym mogl wyrzekl bym sie polskiego[/quo
Pamiętaj, że nie tylko za wolność i barwy narodowe nasi dziadowie przelewali krew. Przelewali ją również za język, którym Ty parchu jeden się posługujesz. Spotykam takich ciapciaków jak Ty, którzy przez kilka miesięcy byli na zachodzie i gadają dziwnym akcentem. Znam też kilka starszych osób, którzy kilkadziesiąt lat mieszkali za granicą i nie mam najmniejszej zmiany w ich języku polskim. No ale oni nie wstydzili się pochodzenia.
Każdy kto obraża polskość obraża mnie
A co mnie to obchodzi? Mam szacunek do ludzi, do tych ktorzy walczyli za kraj w ktorym moge teraz spokojnie zyc, ale nie do jezyka, nie kazdy musi byc patriota jak Ty, a ludzie sa coraz glupsi i to spora czesc ograniczona i zakochana chociazby naszym jezyku, nie mam takiego przywiazania i to jest moja sprawa wiec nie praw mi kazan.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów