tak jest, masz ode mnie piwo i okolicznościową grafikę z autografem;
Grafika stulejarza z chujowego portalu (gdzie renoma się posypała przez IQ użyszkodników typu Hall, Poligon,Loaloa - tak kurwa stoisz w jednym rzedzie z tymi zjebami kretynie) , gdzie gimby przekrzykuja się jak na korytarzach w szkole w czasie przerwy. Ciebie jak i reszte gimbów trzeba poprostu traktować jak niedojeba i tyle w temacie.
P.S. Nie zapomnij jeszcze koledze opierdolić berła
P.S. Nie zapomnij jeszcze koledze opierdolić berła
a to znasz?
nie zesraj sie
Jeśli myślisz, że moto to tania zabawa, to lepiej nic nie mów, bo widać, że bredzisz od rzeczy. A co do tego czy jest zajebiście czy nie to kwestia gustu. Niektórzy wolą siedzieć przez kompem, inni ćpać, albo pisać zjebane komentarze na sadolu, jak ty, a inni jeżdżą na moto.
Ty piszesz zjebane komentarze i jeździsz na motopiździelstwie, a ja sportowymi autami i motorówkami, bo ja kask toleruje tylko w rajdówce. A co do moto jeżdziłem na różnych i chyba jedyny jaki ma sens to cross.
- nie jezdzi po drodze stwarzając zagrożenie dla normalnych ludzi
- nie naraża się życia swojego i innych jak idiota, co najwyżej kości na złamanie
- nie ma prawdziwej alternatywy na 4 kołach, nawet 10x droższej
- ergo, nie kupuje się go z biedy
Jestescie pizdy w chuj, zazdrosne paly bo wasze jaja wielkosci pestek od wisni by wam nie pozwolily wsiasc na taka maszyne i poczuc troche adrenaliny, tak adrenalina to jest to uczucie kiedy walisz konia i mama wchodzi do pokoju , a predzej czy pozniej i tak wszyscy umrzemy albo jak pizdy z chujem w reku albo robiac to co sie kocha.
Kochać to można kobietę A nie jak to nazwałeś "maszynę", ale ruchaj sobie co tam chcesz.
Koleś z filmu to kretyn, i zapłacił cene - jak tysiące innych kretynów na całym świecie poruszających się każdym możliwym środkiem transportu, będących różnej narodowości itd etc. Kretynizm, debilizm itd to rzecz ludzka.
Nigdy nie przestanie mnie bawić sytuacja w której ktoś ocenia ludzi na podstawie takich głupot jak na przykład pojazd jakim się poruszają. Trzeba być serio zakompleksionym lamusem szukającym poklasku wśród ludzi swojego rodzaju.
Koleś z filmu to kretyn, i zapłacił cene - jak tysiące innych kretynów na całym świecie poruszających się każdym możliwym środkiem transportu, będących różnej narodowości itd etc. Kretynizm, debilizm itd to rzecz ludzka.
Tutaj jest pełno takich spierdolin, których jedynym "osiągnięciem życiowym" jest to, że urodzili się biali i wyposażeni w chuja, więc muszą się dowartościować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów