📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
E tam nie ma się co spinać. Przecież nie podpięli psa do wozu, tylko kurwa KONIA! Zwierzę, które całe wieki pracowało dla ludzi! Ale teraz to pewnie i konie są tak samo płone jak i ludzie. Ekolodzy na każdym rogu i czają się, żeby dopierdolić, bo ktoś konia "zajechał". Najlepiej to kupić sobie "kabanosa" i trzymać go w sypialni. Do tego świat zmierza.
@mlekozklasa
Ciebie mogę zaprząc i będziesz mi orał pole, jak kiedyś robili chłopi.
To jest sytuacja podobna jak trzymanie psa w zamkniętym aucie na słońcu podczas upałów, sadyzm i tyle, jak tego nie rozumiesz to musisz mieć IQ co najwyżej ameby.
Ciebie mogę zaprząc i będziesz mi orał pole, jak kiedyś robili chłopi.
To jest sytuacja podobna jak trzymanie psa w zamkniętym aucie na słońcu podczas upałów, sadyzm i tyle, jak tego nie rozumiesz to musisz mieć IQ co najwyżej ameby.
Etam, tydzień w sanatorium i jeszcze powozi na morskie oko leniwe pizdy
Ciekawe czy oddali pieniądze za przejezdzke ?
zaraz TVNy to przerobio i będzie znów ryk że konie nad morskim okiem umierajo
ja codzień zajeżdzam swojego konia
Nie rozumiem tego pierdolenia, żeby wszyscy to mieli chodzić piechotą, żeby koni nie przemęczać, że to wina turystów. Fakt, jest popyt to jest i podaż na takie jazdy, ale wina jest tylko i wyłącznie po stronie właściciela/woźnicy. Turystom nic do tego, skąd mają wiedzieć ile taki już dziś ciągnie? Koń nie zdycha po jednym przejeździe z kilkoma osobami parę razy dziennie. Tutaj widać bryczka, czy tam karoca dość sporawa, w środku przynajmniej 8 osób + jak liczyć żółtego grubasa i woźnicę to 10. Konik ciągnął przynajmniej 700kg. Jak w 30-kilku stopniach ma tak jeździć kilka godzin codziennie to dla mnie zaskoczenia nie ma. Jebać się powinno skurwysyna co chce kosztem zwierzęcia zarobić jak najwięcej. "Miejsc mam sześć, ale się dogadamy to wezmę państwa w ósemkę.", "Panie koń na szkwał, można jechać i zaraz."
Co się dzieje... Ludzie!
Abraxus i Loaloa w komentarzach pod jednym tematem i ani słowa o Polsce!
Abraxus i Loaloa w komentarzach pod jednym tematem i ani słowa o Polsce!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów