zajebiste jebnięcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Sory, moja wina.
tak przy okazji potrąceń apel do bandy pierdolonych debili korzystających z przejść na pasach:
To, że wchodzisz na pasy, nie znaczy, że nie masz obowiązku się rozglądnąć. Ważysz kilkadziesiąt kilogramów i twoja anatomia pozwala na zatrzymanie się praktycznie na odcinku 0 m. Dwie tony metalu metalu zatrzymujące się przy pomocy kawałka gumy, nie są w stanie wytracić prędkości na kilku metrach, zwłaszcza mokrej nawierzchni.
To, że wchodzisz na pasy, nie znaczy, że nie masz obowiązku się rozglądnąć. Ważysz kilkadziesiąt kilogramów i twoja anatomia pozwala na zatrzymanie się praktycznie na odcinku 0 m. Dwie tony metalu metalu zatrzymujące się przy pomocy kawałka gumy, nie są w stanie wytracić prędkości na kilku metrach, zwłaszcza mokrej nawierzchni.
Idiotka wbiegła w ten samochód
Czerwone to było od strony kamerzysty, a za tym autem co jebnęło jechał sznur następnych aut, więc musieli mieć zielone. A czym ta kobieta się kierowała podczas przyspieszenia w przód to już nie wiem, a gdyby się zatrzymała to co najwyżej zahaczyłaby o lusterko.
Rosja...
Rosja...
Mr.Bungle napisał/a:
matoł zapierdolił na czerwonym świetle
Gówno, a nie czerwone...
Lewoskręt na zielonym zrobił,podobnie jak pare aut za nim.
A ta tępa dzida co sie nawet nie popatrzała na droge w ostatniej sekundzie jeszcze przyspieszyła.
Gdyby nie to po prostu by sie odbiła od auta,a nie wylądo9wała na masce.
Zabawnie sie czyta jak sadole sie litują nad pustakiem 0o xD
kufel01 napisał/a:
Kurwa kierowca miał chyba jakieś 4 sekundy na reakcje ale wolał ominąć niż się zatrzymać cwel jeden
Ja tam widzę kobietę, która szła normalnie i nagle przyśpieszyła wpierdalając się tym samym w samochód. Ale co Ja tam wiem
U nich widzę jest taka mentalność, że jak nic nie jedzie to stoją.
A jak coś nadjeżdża to wpierdalają się na ulice.
Czego to ludzie nie zrobią aby się na sadolu znaleźć.
A jak coś nadjeżdża to wpierdalają się na ulice.
Czego to ludzie nie zrobią aby się na sadolu znaleźć.
kuczaj napisał/a:
Gówno, a nie czerwone...
Lewoskręt na zielonym zrobił,podobnie jak pare aut za nim.
Aruś napisał/a:
Czerwone to było od strony kamerzysty, a za tym autem co jebnęło jechał sznur następnych aut, więc musieli mieć zielone.
Dwóch wybitnych znawców przepisów ruchu drogowego. Jak wyjdziecie z gimnazjum i zdacie na prawo jazdy to pogadamy ok?
Jak cymbale skręcasz na zielonym na prostej krzyżówce takiej jak ta na filmie to po skręcie jesteś na drodze która ma światło czerwone i wtedy już pierwszeństwo ma przed tobą pieszy bo ma zielone. Więc weź się jeden z drugim rozbiegnij i pochyl by ściana was znaleźć mogła.
dirty_pig napisał/a:
on hamował ale był snieg jak byś nie zauważył
Dokładnie,tym bardziej,że na takiej "mazi" to praktycznie się nie da zatrzymać ale co poniektórzy mogą wiedzieć jak we wakacje dopiero na kartę motorowerową zdali...
Cytat:
tak przy okazji potrąceń apel do bandy pierdolonych debili korzystających z przejść na pasach:
A ty oczywiście z auta nie wysiadasz,śpisz w nim,jesz,srasz... i nawet internet ci podłączyli!
wojas30 napisał/a:
Dwóch wybitnych znawców przepisów ruchu drogowego. Jak wyjdziecie z gimnazjum i zdacie na prawo jazdy to pogadamy ok?
Kurwa a nie widzisz, że to Rosja?
Kierowca nie przewidział ale tępa pizda zamiast spojrzeć to idzie w zaparte.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów