Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Godzinę temu przeczytałem na profilu Facebook absurdalną informację:

"Uprzejmie informujemy, że zakaz wnoszenia butelek wody wiąże się ze względami zapewnienia bezpieczeństwa widzom i uczestnikom pokazów, podobnie jak ma to miejsce na wielu innych imprezach masowych. Organizatorzy zapewniają dostęp do wody i napojów w ustalonych cenach: woda Veroni 1,5 l -- 5 zł, napoje gazowane (coca-cola, fanta, sprite itd) 0,5 l - 5 zł, napój Roko 0,4 l - 4 zł"

Nie wiem co o tym myśleć, ale coś tu jest nie tak.
Do pokazów zostało dwa tygodnie więc może ktoś się tym zajmie? W końcu chodzi o zdrowie i życie ludzi!

Fanpage został zasypany negatywnymi komentarzami i nie ma się czemu dziwić!
Sprawa warta nagłośnienia szczególnie gdy czasu mało a bilety trzeba kupowac!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
giboN31 2013-08-09, 0:33 5
Nie wiecie? Nielicencjonowana woda butelkowana, bukłakowana i chujana, wpływa na urządzenia elektroniczne na pokładach maszyn latających. Tym samym zmniejsza absurdalnie niski zysk korporacji które ponad wszystko cenią sobie życie, zdrowie i dobroć jej klienta. Więc bądzcie dobrymi ludźmi i pomagajcie krajom 3-go świata kupując korporacyjną chemię naszych opiekunów, którzy o nas dbają, oni również pomogą wszystkim którzy potrzebują wody do przeżycia, nie chodzi im o zysk, zaufajcie im oni chcą żeby świat był lepszy dla wszystkich (REKLAMA: Kup Kurwo Kolę a dostaniesz +30 do lansu na dzielni wśród gimbusów)
To mówię ja 20-latek bez najków, riboków, kokakoli w lodówce i bez pracy (szukam, ale ciężko znaleźć coś dosyć blisko co by mi w miarę odpowiadało[wiem jestem jebanym nierobem]) nie chcę być "fajny", mieć ubrania ze znaczkiem (nie jestem kurwa produktem, jetem człowiekiem) czy inne pierdoły.
CHCĘ BYĆ CZŁOWIEKIEM, a nie, jebanym niechcianym pachołkiem, problemem tych nad nami.
Trochę zboczyłem z tematu, ale tak na mnie dzisiaj zadziałał alkohol (tak piłem w czwartek)
Chuj, dupa, kurwa.
Jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy, czekam aż Polska się obudzi.
Pozdro sadole.
Zgłoś
ZiemniakSadola 2013-08-09, 0:43
na chuj tam iść jeszcze cię samolot pizgnie i tyle będzie
Zgłoś
Al-Yazir_Ima_Fhatti 2013-08-09, 0:57
już kurwa żal 4zł dac na wode.. a na bilet na jakieś samoloty to się ma
Zgłoś
Kubarj 2013-08-09, 1:06
@up giboN31 za szczerość stawiam Ci krate piwa i 2 krowy (krowa to 0.7 u nas dla nas 2 starczy.
Zgłoś
Dusz 2013-08-09, 1:08
Nagłe oburzenie, że wchodzą coraz bardziej pojebane przepisy co do imprez masowych? O kurwa jak mi was bardzo szkoda... Zawsze cieszy mnie kiedy zwykłych szaraków, którzy zazwyczaj pierdolą sprzed monitorów/telewizorów dopada brutalna rzeczywistość. To im jakiś policjant bez powodu wpierdoli albo ktoś zabroni wody wnieść. Nagle okazuje się, że ktoś ich bezpodstawnie skrzywdził i oni nie mogą nic z tym zrobić, więc zaczyna się płacz w internecie. Ale gdy zdarza się analogiczna sytuacja w przypadku np. kibiców to już mają wyjebane, wtedy mówią "dobrze im tak" i cieszą się jak ciapaty na widok kozy. Podsumowując - dobrze wam tak kurwa, może jak sami doświadczycie takiego traktowania okażecie więcej zrozumienia innym.
Zgłoś
Nikkoo 2013-08-09, 1:13
Wiecie co jest śmieszne?? Byłem w Radomiu 2 razy i nie było z tą wodą tragedii, a teraz to będzie jakaś masakra. Pokaz nie trwa 2h, tylko 9. Od ok. 9 do 18 z hakiem. Żeby dostać się do własnego auta po wodę musiał byś zapierdalać kilka kilosów, bo ta impreza do małych nie należy, a miejsca parkingowe są daleko odsunięte od lotniska. Pod samą bramę, jedziesz autobusem, albo idziesz z buta.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-08-09, 1:23
Kelt napisał/a:

To im jakiś policjant bez powodu wpierdoli albo ktoś zabroni wody wnieść. Nagle okazuje się, że ktoś ich bezpodstawnie skrzywdził i oni nie mogą nic z tym zrobić, więc zaczyna się płacz w internecie. Ale gdy zdarza się analogiczna sytuacja w przypadku np. kibiców to już mają wyjebane, wtedy mówią "dobrze im tak" i cieszą się jak ciapaty na widok kozy.

Nie przypominam sobie żeby miłośnicy lotnictwa rozpierdolili jakiś obiekt sportowy albo kogoś pobili. Ale widocznie lubisz być ruchany w dupę przez korporacje i pewnie za pieniądze mamusi i tatusia więc co za problem dla ciebie
Zgłoś
solteck 2013-08-09, 1:27
Czy żeby zobaczyć jak latają samoloty trzeba przejść przez bramkę?
tam będą latać jakieś modele RC czy co?
jestem pewien, że pokaz można zobaczyć z poza lotniska i płyny tam można pić...
Zgłoś
Dusz 2013-08-09, 1:54
@Duckdodgers, przeczytaj mój post jeszcze raz to może zrozumiesz o co mi chodzi. To co robią organizatorzy tej imprezy jest chujowe, ale może da niektórym trochę do myślenia.
Zgłoś
zielson1 2013-08-09, 2:13 2
Gdyby chodziło o bezpieczenstwo to nakupiliby wody hurtem i sprzedawaliby po 1zł a nie po 5zł
Zgłoś
Rodzyn 2013-08-09, 2:57
Kup Veroni 1,5 l i wrazie czego powiedz że kupiłeś u nich po sprawie.
Zgłoś
R4KET 2013-08-09, 3:53
Ciekawe co w tym roku jebnie o ziemie
Zgłoś
p................z 2013-08-09, 7:29
Przecież to normalne, na różnego rodzaju festiwale też nie można nic wnosić
Zgłoś
LubieWypić 2013-08-09, 8:18
To ja dziękuję jadę na Chmielaki. Chuj im w dupę.
Zgłoś
Whiltierna 2013-08-09, 9:09
Pomimo tego i tak chętnie pojadę do Radomia. A wodę można spróbować wyciągnąć pod pretekstem upału. Przynajmniej kobietom i dzieciom będzie łatwiej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem