📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam to napisałeś, przywiesiłeś na minutę żeby zrobić zdjęcie, po czym wyjebałeś. Zgadłem?
jeżeli chcieli narozrabiać mogli niemki przysłać wpierw, rozgoniłyby wszystkich swą urodą i mieli by wolne od policji pole.
Widzć że po wojnie im się zmysł strategiczny spierdolił. biedne szkopki hitler ich mać.
Widzć że po wojnie im się zmysł strategiczny spierdolił. biedne szkopki hitler ich mać.
gressive napisał/a:
Brawo kurwa, mohery jebane...Śmieszne z resztą.
Parafrazując Twoją wypowiedź "Brawo kurwa, frajerze jebany." Ty w przeciwieństwie do moherów nie jesteś śmieszny. Jesteś żałosny. Jesteś kolejnym łebkiem który kocha PO bo tak tatuś i mamusia zagłosowali. Jesteś kolejnym, słabym umysłowo człowiekiem który dał się wkręcić w spiralę nienawiści. Jesteś jak ten taksówkarz, który zabił działacza PiS, nic nie wartymi resztkami człowieka, przeżartymi propagandą partii rządzącej. Może Ty lubisz jak cię niemiaszki w dupę pierdolą i jutro pójdziesz na zakupy do lidla, ale niektórzy, jak ja i każdy inny prawdziwy polak nie. To co się stało w ostatnie święto niepodległości przekroczyło wszelkie normy. Oczywiście za pozwoleniem Panny Hanny.
RastaSoldat napisał/a:
Jebać niemcuf.
Mogli im wpierdolić,
Ciekawe co zrobi rząd.
To co zwykle. Mianowicie - gówno. Będzie jak jest.
Powinniśmy nie patrzeć na tych pajaców spod koryta tylko wziąć sprawy w swoje ręce (za to co dla nas zrobili) i skopać dupy Niemcom tak, żeby raz na zawsze nas popamiętali.
Bic sie miedzy soba to chyba natura Polakow. lae zapraszac inne bojowki to juz przesada, szczegolnie niemieckie.
Bear93 napisał/a:
Bic sie miedzy soba to chyba natura Polakow. lae zapraszac inne bojowki to juz przesada, szczegolnie niemieckie.
nacjonaliści zaprosili serbów, włochów, hiszpanów, szwedów, a nawet ukraińców popierających UPA (organizacja odpowiedzialna za rzezie Polaków podczas 2 wś). i to jest dobre?
u mnie nie ma lidla
W odpowiedzi na brutalny niemiecki atak na młodzież wszechpolską zaraz idę po polską wódkę do niemieckiego lidla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów