18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
Zakazane związki u Nazistów
mare30ks • 2014-01-03, 16:13
Polsko-niemiecka para napiętnowana publicznie na rynku miejskim w Eisenbach w Niemczech, 15 listopada 1940. Niemiecka kobieta Hedwig P. stoi z tabliczką "Zadawałam się z Polakiem", a polski robotnik przymusowy Edward P. z napisem na tablicy "Jestem splamiającym rasę".
Zauważcie, że kobieta ma ogoloną głowę zupełnie tak samo, jak działo się to w Polsce i Francji. Jak widać obyczaj wszędzie ten sam.
Kontakty "międzyrasowe" były surowo wzbronione. "Podludzie" byli za to karani śmiercią. W przypadku "Aryjczyków" kara zależała od płci - kobiety mogły trafić nawet do obozu koncentracyjnego, natomiast mężczyzn traktowano dużo łagodniej.

z twarzoksiazki 2 ws wojna swiatowa w pigulce

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
m................v 2014-01-04, 14:01
Jak możecie mówić, że niemcy są głupim narodem ?

Oni doskonale wiedzieli co robić przez latai dzięki temu teraz mimo że przegrali II WŚ, to mają wszystko o 20 lat do przodu przed polską, i 4000 euro średnio wypłąty, podczas gdy polska... żal
Zgłoś
Catacombe 2014-01-04, 14:17 6
Widzę że sadol to idealna wylęgarnia ksenfobów. Najchetniej odgrodzilibyście się murem od reszty świata. Ciekawe ile by wtedy ta wasza "WIELKA NARODOWA POLSKA" przetrzymała.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
Bradley93 2014-01-04, 14:18 6
@up My przegraliśmy dwukrotnie, + kurwa 50 lat otwartej komuny i kolejne 15 ukrytej. I chuj wie kiedy to się skończy.
Zgłoś
Światłocień 2014-01-04, 14:26 3
Boże, ile tu się nazistowskiego ścierwa zlazło, aż przykro czytać.
Życzę Wam, żebyście się kiedyś zabujali w jakieś zagranicznej lasce. Posłucham jak wtedy zaczniecie pierdolić.
Zgłoś
Sylarr 2014-01-04, 14:27 1
osa79 napisał/a:

a gdzie się podziali narodowo-faszystowskie świnie w komentarzach ??

czemu nie "hajlujecie" Adolfowi ???

Bliżej do hajlowania Adolfowi są lewaki, socjaliści. Narodowcy dzielą się na socjalistów i liberałów więc całkiem możliwe że znajdziesz takich w ich szeregach.

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
mare30ks 2014-01-04, 14:35 4
Sylarr napisał/a:

Bliżej do hajlowania Adolfowi są lewaki, socjaliści. N

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Blezzer 2014-01-04, 14:54 4
@up, nie facepalmuj, tylko powiąż fakty: nazizm - narodowy SOCJALIZM. Aczkolwiek nie da się go jednoznacznie umieścić na prawicy (no bo kurwa jak), czy lewicy (gdzie powinien być kwalifikowany), to jednak pod kątem gospodarczym czerwoni od nazioli się nie różnią niczym.

Ale co ja tam pewnie wiem, jestem gimboprawakiem, kapitałofaszystą, ateokatolem i mam 94' w dacie urodzenia, powinienem odrabiać zadania domowe do gimnazjum (pewnie według ciebie).

Nie dla psa, dla pana to!
Zgłoś
Zarammoth 2014-01-04, 14:54 1
Najlepiej żeby wam w łeb palnąć jeśli przypadkiem obejrzycie się na jakąś azjatkę czy latynoskę, hipokryci jebani, psy ogrodnika, tfu

Zgłoś
Sledziu_w 2014-01-04, 14:57 1
mlkv napisał/a:

podczas gdy polska... żal

Kurwa mać... Polska małą literą?
A żeby cię pokręciło!
Zgłoś
Kozar 2014-01-04, 15:43 2
Osobiście bym przywrócił taką tradycję: gwałcenie cweli a'la @RockyWood i wszystkich nazistowskich szmaciarzy co to się z tą parówą integrują.
Zgłoś
Testom 2014-01-04, 15:48 2
Nigdy nie zawodzicie debilizmem swoich komentarzy.
Zgłoś
Gonczor 2014-01-04, 16:13 2
Cytat:

bardzo kurwa chętnie przywróciłbym tą tradycję. Polki wyjeżdżające do szwabii po ojro i wiążące się ze szwabami a potem plujące na Polaków i patrzące/mówiące o nich z dostojną pogardą... NA SZUBIENICE SZWABSKIE KURWY !!! Oby was tam szwabo-ciapate chuje w kwasie rozpuścili.

Ale taką latynoskę to byś podupczył, nie?
Zgłoś
typo 2014-01-04, 16:36 3
Mieszkałem kilka lat w Niemczech. Chciałbym, żebyśmy mieli tak rozwiniętą gospodarkę, służbę zdrowia, armię, miasta, społeczeństwo, żebyśmy mieli takie poczucie tożsamości narodowej jak oni. To kurewsko dumny kraj, jak takie pierdolone mrówki. Niszczą, dominują w myśl zasady - silny ma rację.

My też byliśmy potęgą przed rozbiorami. Poczytajcie sobie dlaczego Polska została rozgrabiona, kto nas osłabił, jak nasze wspaniałe władze doprowadziły do rozkładu państwa Polskiego - I i II WŚ to pokłosie chujowych wyborów Polskich władców!

W obecnej chwili jako nacja są dosyć imponujący, najbliżej im do Japończyków którzy są absolutnie fenomenalni. Weźmy z nich kurwa przykład, ciężkiej pracy, egoistycznej pracy, koniec z wysyłaniem polityków na Ukrainę, nie dajmy sobie założyć kagańca euro sraluty, brońmy się przed głupimi ustawami UE.

Co chcę powiedzieć, to że z naszego punktu widzenia Niemcy są chujami, ale starajać się wcielić w ich rolę, można zrozumieć, że potęgę buduję się na egoizmie. Uczmy się od najlepszych, szczególnie w czasach kiedy nam sprzyjają. Chuj wie kiedy się to zmieni.
Zgłoś
Loaloa 2014-01-04, 17:46
Piętnowanie za zadawanie sie z polactwem? Jestem na tak.
Zgłoś
wrobel242424 2014-01-04, 18:05 1
@Gonczor
Tak właśnie, latynoskę by człowiek podupczył, ale latynos Polki już nie może. To jest tak naturalnie męski tok myślenia, ze o ja pierdole. Facet to zdobywca, tylko dzisiejsze czasy są tak popierdolone, żę stawiają mężczyzn na równi z kobietami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów