Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To w Polszy się stało? Wygląda na ukąszenie przez pajączka Brown recluse (pustelnika brunatnego) co ma jad lityczny i pięknie rozpuszcza tkankę identycznie jak na tych zdjeciach
W Polszy, Polszy..
Jeśli pająk/ptasznik to ciekawe jaki gatunek, mam kilka sztuk i coś tam sobie ogarniam na YT w wolnym czasie i spodziewałbym się innych dolegliwości po ukąszeniu, tutaj obstawiałbym węża.
No węża by raczej zauważył..
Lekrze podejrzewają....
Ale w przypadku wyszczepiania bydła mają 100% pewność, że preparaty są bezpieczne.
Powinno się tych konowałów zagonić do kopania rowów melioracyjnych.
O kolejny wielce oświecony karmiony pierdoleniem pedofila zięby i innych przydupasów kremla. Ile klas bęcwale skończyłeś? 2? Leć tam kupować witamkne C od typa co dzieci dotykał a teraz wielce pokrzywdzony przez system
To w Polszy się stało? Wygląda na ukąszenie przez pajączka Brown recluse (pustelnika brunatnego) co ma jad lityczny i pięknie rozpuszcza tkankę identycznie jak na tych zdjeciach
To w Polszy się stało?
jebnięty jesteś, tak pisze rodak o Polsce, bo gdyby tak kacap napisał to bym się nie zdziwił,
umyj onuce i przemyśl co napisałeś tępaku
To w Polszy się stało?
jebnięty jesteś, tak pisze rodak o Polsce, bo gdyby tak kacap napisał to bym się nie zdziwił,
umyj onuce i przemyśl co napisałeś tępaku
Widzę że kolega spięty jak baranie jaja i wyciąga najważniejsze z całego zdania. No ale tak to jest jak się nie ma nic do powiedzenia wartościowego w temacie.
Jednozębny pająk i wonsz (obaj ninja niewidoczni) upierdolił gościa w rękę. Zarówno wąż jak i pająk zadają dwie rany (2 zęby jadowe, lub para szczękoczułek, kurwa).
Gościa albo dźgnął jednorożec, albo wlazł w siedlisko syfu i uszkodził sobie w tym syfie skórę. Sami sobie odpowiedzcie co jest bardziej prawdopodobne.
Nekroza tkanek jako zaburzenia mikrokrążenia. Zagadka do ekspertów co to jest "mikrokrążenie" i czemu występiły zaburzenia w przepływie?
Pojęcie "mikrokrążenie" jak sama nazwa wskazuje to takie krążenie w skali mikro, kapilary - płyny ustroju. A zaburzenia mogły nastąpić z powodu jadu nekrotycznego.
Lekrze podejrzewają....
Ale w przypadku wyszczepiania bydła mają 100% pewność, że preparaty są bezpieczne.
Powinno się tych konowałów zagonić do kopania rowów melioracyjnych.
Tak, nieuku, a TY będzie leczył ludzi. Jak ja uwielbiam takich przemądrzałych pajaców.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów