📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kamerzysta mistrz, jeszcze chwila i by zdechł ze śmiechu
up@ Umiejętność śmiania się z samego siebie jest cnotą.
Velture napisał/a:
Ja pierdole ale te polskie chuje na obczyźnie robią wioche....
Jak to było na trzeźwo to ja sram diamentami.
Możesz osrać mnie, mój dom i moje podwórko. Będzie się ładnie błyszczało.
W 5 sekund 400zł zarobił
Operator, aż się kurwa krztusił z zawiści. Pewnie też był tym co przejebał. Sam bym tam dyńkę zamoczył.
kurwa!! czy nikt się nie zastanawia co będzie jak ta zaprawa mu zastygnie w tych uszach!!! no do huja... ja bym się zastanawiał nawet za 1000euro... od tego można ogłuchnąć ;/
@ Velture
sam swoją osobą robisz nam wioch w EU.
to od dziś srasz diamentami, widać, że nie byłeś w życiu na budowie i nie wiesz jakie tam są jajca za to kocham polską Budowlanke <3 :d
@ farba? gość wsadził łeb do 'świeżego' gipsu, jaja dopiero by były gdyby tak szybko się nie umył i mu by zaschnął w uszach i na całej gębie
sam swoją osobą robisz nam wioch w EU.
to od dziś srasz diamentami, widać, że nie byłeś w życiu na budowie i nie wiesz jakie tam są jajca za to kocham polską Budowlanke <3 :d
@ farba? gość wsadził łeb do 'świeżego' gipsu, jaja dopiero by były gdyby tak szybko się nie umył i mu by zaschnął w uszach i na całej gębie
potwór z kibla
Cytat:
Tyler.
WhyMe? napisał/a:
Za 100 euro to ja mogę się zesrać do wiadra i wsadzić głowę.
Serio? Panowie składamy się?
Wystawiono 6 piw(a): frayer, deoknife, $$RYBSKO$$, kalwi89, Matizz, pawelm89
Cytat:
EUR
3,96 ZŁ // x 100 = 396 zł
Nie chce z Tobą pić, skoro musisz sie składać na takie rzeczy.....
kurwa koleś co nagrywa ma śmiech jakby się krowa na pastwisku kartoflem dusiła
Jeszua napisał/a:
Mam koleżanki Które nakładają takie coś rano i nakurwiają cały dzień po mieście..
A niektóre co obrotniejsze też zgarniają za to hajs..
jakosc - w porzo
kamerzysta - ujdzie
zaklad - zajebisty
audio - smiech jest, wulgaryzmy sa
erotyzm - macanko
no i najwazniejsze polski akcent xD
jednym slowem dawno sie tak dobrze nie bawilem podczas ogladania tak dlugiego filmiku oby wiecej takich
kamerzysta - ujdzie
zaklad - zajebisty
audio - smiech jest, wulgaryzmy sa
erotyzm - macanko
no i najwazniejsze polski akcent xD
jednym slowem dawno sie tak dobrze nie bawilem podczas ogladania tak dlugiego filmiku oby wiecej takich
prze chuj jak to określił kamerzysta
aż Ci z chęcią tyłek podetrę.
Velture napisał/a:
Ja pierdole ale te polskie chuje na obczyźnie robią wioche....
Jak to było na trzeźwo to ja sram diamentami.
aż Ci z chęcią tyłek podetrę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów