📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
do roboty a nie kurwa sie drze jak.. opetana.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
"Ojcze przynies wody swieconej, wpierdolimy jej do oczu, napewno pomoze"
kurwa ale ciemnogrod!!! chyba kazdy kogo przywiazuja sila do krzesla bedzie sie wyrywal!!! na sam widok pedofila w czarnej sukience mozna wpasc w amok!!!!
Goły**gangster Masz rację, w necie wszyscy kozaczą. Jak można samemu sobie kłamać że ten krzyk jest naturalny i dość normalny i w ogóle niestraszny. A jak już odsyłacie takie osoby do psychiatry to wyobraźcie sobie że też padają pytania o wiarę i egzorcyzmy i są rubryczki na to. Nauka nadal wytłumaczyć opętań na swój sposób nie może i współpracuje z kościołem, żeby jakoś ocalić tych wyskakujących z wrzaskiem z okien, "zdrowych psychicznie wariatów".
mix dopalaczy=opętanie
jak byłem na stażu w psychiatryku to w kurwe ludzi "opętanych" widziałem. Dziś się z tego śmieje bo nie ksiądz jest potrzebny tej dziewczynie....
Granica między opętaniem a schizofrenią jest bardzo cienka. Do tego same opętania przyciągają wszystkie możliwe psychiczne zaburzenia naraz i w kilka tygodni ze zdrowego robi się bardzo skrzywiony człowiek. Jedno nie wyklucza drugiego, opętany zazwyczaj jest chory, więc każdy rozsądny zjadacz chleba zwali wszystko na chorobę i chorobę będzie się starał wyleczyć i bardzo słusznie. W związku z tym wierzący z ateistą nie ma co dyskutować, bo oboje mają bardzo mocne argumenty ale nijak mogą je obronić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów