📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
@większośćup
Chyba nie ogarnęliście tematu.
Dziadek JUŻ NIC NIE ZAMÓWI bo się wynosi. Wygląda na to, że bardzo go lubili, bo odstawili go z walizką kasy wykupując wszystko co ma, a za co pewnie sam musiałby bulić z własnej kieszeni, gdyby go wyjebali. Proste.
Chyba nie ogarnęliście tematu.
Dziadek JUŻ NIC NIE ZAMÓWI bo się wynosi. Wygląda na to, że bardzo go lubili, bo odstawili go z walizką kasy wykupując wszystko co ma, a za co pewnie sam musiałby bulić z własnej kieszeni, gdyby go wyjebali. Proste.
Jasne jasne - aż się wzruszyłem, towar wykupił mądry policjant, 18 letnia dziewica, krasnoludek, obydwaj bracia kaczyńscy, śpiąca królewna oraz alicja z krainy czarów.....zaraaz zaraz przecież oni nie istnieją
Nie dawno na Sadolu był podobny filmik tylko towar wykupili czarni. Acha .. no tak, ale oni nie zapłacili...
uśmiech bez zębnego dziadka bezcenneeeeee ^.^ piwo leci łap
wrescie cos pozytywnego na tym smietniku
I pomyśleć ze 20% (Czy ile tam VAT'u mają) poszło na ichniego Tuska...
W sumie. Zebrać sie w 10-15 osób i wykupić całe alko , fajki i red bule to nie problem przy takim celu Tylko trzeba chceic ;]
buszmen1 napisał/a:
w stanach nie ma vatu. mają sales tax i w zależności od stanu waha się od 0 do bodaj niecałych 10%
buszmen1 napisał/a:
Tusk zarabia ok 200k rocznie reszta idzie między innymi na takich pasożytów jak ten skurwiel od papryki. Jak mu się interes kreci to jest git a jak trąba powietrzna wpierdoli jego plon to oczywiście wina premiera. I z moich podatków idzie pomoc dla cwaniaka który zaoszczędził na ubezpieczeniu i jeszcze robi karierę polityczną a motłoch przyklaskuje.
Kurwa zaraz mi żyłka pęknie ale mam już dość jebanych nieudaczników którzy za każde nieszczęście obarczają polityków i domagają się kasy bo im jest źle. Do szkoły kurwa a potem zapierdalać a nie czekać aż państwo da!
Dziękuję, pozdrawiam, dobranoc.
Też tak kiedyś muszę zrobić u mnie w alkoholowym.
Takie coś to na harda powinno się dawać bo aż w oczy szczypie i żeby dzieci się nie uczyły złych nawyków...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów