18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
Adblood Wczoraj 10:47
Widać że rozwija się gospodarka. Nawet nagrania z kamer robią w 3D.
Zgłoś
VladolfPutler Wczoraj 11:15 2
guliusz napisał/a:

Nie bluźnij , jak bedziesz zdychał w cierpieniu to wyplujesz swoje słowa

Więc zdychałeś ale Twój pan robaczek Cię ożywił i zmartwychwstałeś że wiesz co mówisz?🤣
Nie, poprostu jesteś jednym z tych ograniczonych umysłowo co jak sra pod siebie to nagle zaczyna, albo z większą intensywnością niż wcześniej jakieś modły do wymysłu z przed wieków, jakiegoś arcy mistrza w bajkopisarstwie na czym się dorobił a reszta go podziwiała za swój twórczy talent w manipulacji. Dzisiaj ta sekta mniej umiejętnie z mniej rozwiniętymi umysłowo robi to dalej 🤣🤣
Zgłoś
guliusz Wczoraj 11:42
VladolfPutler napisał/a:

Więc zdychałeś ale Twój pan robaczek Cię ożywił i zmartwychwstałeś że wiesz co mówisz?🤣
Nie, poprostu jesteś jednym z tych ograniczonych umysłowo co jak sra pod siebie to nagle zaczyna, albo z większą intensywnością niż wcześniej jakieś modły do wymysłu z przed wieków, jakiegoś arcy mistrza w bajkopisarstwie na czym się dorobił a reszta go podziwiała za swój twórczy talent w manipulacji. Dzisiaj ta sekta mniej umiejętnie z mniej rozwiniętymi umysłowo robi to dalej 🤣🤣

Trafiłeś w sedno ! Chodzi o powiedzenie „jak trwoga to do Boga ” . I ty jak już będziesz sral pod siebie to będziesz robił dokładnie to samo . Na razie wierzysz w Sadola , to dla ciebie jest na teraz pan bóg .
Zgłoś
Spalony Wczoraj 11:44
Gość machnął ręka mówiąc a idź pan w chuj
Zgłoś
Buchajstos Wczoraj 12:28
Steven_Seagull napisał/a:

"Kurwa, znowu El Quattro weźmie, symulant parszywy..."

Masz piwo ale nie zasłużyłeś na całe. Musiałem dwa razy czytać i trochę pomyśleć zanim spodobało mi się "ele cuatro"
Zgłoś
niemamskarpet. Wczoraj 12:31
ten na pace się wkurzył tylko dlatego, że teraz musi sam to załadować co za kraj

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
JanJankowski Wczoraj 12:47
Ten na ciężarówce jakby nic się nie stało
Zgłoś
Steven_Seagull Wczoraj 12:53
@Buchajstos: spokojnie, to nie filologia romańska ☕
Zgłoś
kubaska5 Wczoraj 14:05
Szybko sprytnie i rozkaz wykonany!
Zgłoś
Wiewór Wczoraj 14:07
Chlop na ciezarowce najlepszy. Kurwa i jak ja teraz wtargam ta rure

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
kothletino Wczoraj 14:42
Musze poszukać takich okularków "3d", że jedna strona niebieska druga czerwona bo po materiale widać ewidentnie, ze to do tego.
Zgłoś
smc Wczoraj 15:58 1
guliusz napisał/a:

Nie jednego takiego kozaka spotkałem. A potem płacz i trwoga...
Zgłoś
Bul_od_bytu Wczoraj 16:56
Motywem zdarzenia był protest ładowaczy złomu, którzy domagali się wyższych płac. Ofiara była łamistrajkiem, który postanowił dorabiać prywaciarza. Władze związku zawodowego nie mogły pozwolić na taki sabotaż ich działań i wysłały hitmana
Zgłoś
Keta271 Wczoraj 17:37 3
guliusz napisał/a:

Taaa najlepiej sobie to tak tłumaczyć. Ze strachu przed tym ze światło zgaśnie uwierzyć, że pan z broda wezmie Cie w swoje ramiona po śmierci.
Zgłoś
guliusz Wczoraj 18:58
Keta271 napisał/a:

Taaa najlepiej sobie to tak tłumaczyć. Ze strachu przed tym ze światło zgaśnie uwierzyć, że pan z broda wezmie Cie w swoje ramiona po śmierci.

Wątpię ,że Pan Bóg chciałby wziąć w ramiona któregoś z tu obecnych dewiantów, no ale może paru wybaczy. Reszta niestety 👺
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów