Nie bluźnij , jak bedziesz zdychał w cierpieniu to wyplujesz swoje słowa
Więc zdychałeś ale Twój pan robaczek Cię ożywił i zmartwychwstałeś że wiesz co mówisz?🤣
Nie, poprostu jesteś jednym z tych ograniczonych umysłowo co jak sra pod siebie to nagle zaczyna, albo z większą intensywnością niż wcześniej jakieś modły do wymysłu z przed wieków, jakiegoś arcy mistrza w bajkopisarstwie na czym się dorobił a reszta go podziwiała za swój twórczy talent w manipulacji. Dzisiaj ta sekta mniej umiejętnie z mniej rozwiniętymi umysłowo robi to dalej 🤣🤣
Więc zdychałeś ale Twój pan robaczek Cię ożywił i zmartwychwstałeś że wiesz co mówisz?🤣
Nie, poprostu jesteś jednym z tych ograniczonych umysłowo co jak sra pod siebie to nagle zaczyna, albo z większą intensywnością niż wcześniej jakieś modły do wymysłu z przed wieków, jakiegoś arcy mistrza w bajkopisarstwie na czym się dorobił a reszta go podziwiała za swój twórczy talent w manipulacji. Dzisiaj ta sekta mniej umiejętnie z mniej rozwiniętymi umysłowo robi to dalej 🤣🤣
Trafiłeś w sedno ! Chodzi o powiedzenie „jak trwoga to do Boga ” . I ty jak już będziesz sral pod siebie to będziesz robił dokładnie to samo . Na razie wierzysz w Sadola , to dla ciebie jest na teraz pan bóg .
"Kurwa, znowu El Quattro weźmie, symulant parszywy..."
Masz piwo ale nie zasłużyłeś na całe. Musiałem dwa razy czytać i trochę pomyśleć zanim spodobało mi się "ele cuatro"
Nie jednego takiego kozaka spotkałem. A potem płacz i trwoga...
Taaa najlepiej sobie to tak tłumaczyć. Ze strachu przed tym ze światło zgaśnie uwierzyć, że pan z broda wezmie Cie w swoje ramiona po śmierci.
Taaa najlepiej sobie to tak tłumaczyć. Ze strachu przed tym ze światło zgaśnie uwierzyć, że pan z broda wezmie Cie w swoje ramiona po śmierci.
Wątpię ,że Pan Bóg chciałby wziąć w ramiona któregoś z tu obecnych dewiantów, no ale może paru wybaczy. Reszta niestety 👺
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów