18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konopeek 2013-04-07, 3:29 1
ahmatw napisał/a:

kurwa, przecież to żydzew jest pejsaty...

Cłopaki chcą zrobić wałka. Niestety sami się oszukują.
Zgłoś
Fragless 2013-04-07, 3:31 2
Oba te pierdolone kluby to spuścizna po żydach, więc nie rozumiem po kiego chuja cisnąć po sobie od jarmułkonoszy.
Zgłoś
19kaczor90 2013-04-07, 8:46
To teraz pora na Widzew i będzie spokój.
Zgłoś
D-Rose 2013-04-07, 10:53
yebac widzew i łks.
Zgłoś
golip 2013-04-07, 10:57 1
Nie istotne który z tych dwóch śmiesznych klubów jest żydowski, mimo wszystko filmik mnie rozbawił. lol "Nie czuję się winny, była dziura to wchodziłem".
Zgłoś
k0lcz88 2013-04-07, 11:33 3
Haha dobry filmik a co do wątku powyżej to założyciele ŁKSu to zdecydowanie rodowici Polacy, nawet nazwiska mają takie polskie: Arnold Heiman i Jerzy Hirszberg.

pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81KS_%C5%81%C3%B3d%C5%BA#Historia
Zgłoś
Światłocień 2013-04-07, 12:15
Adminie, czy widzisz tytuł tematu? Czy widzisz opis? Dlaczego nie wypierdalasz stąd soczystym banem takich takich bezmózgich Typowych Seb, którzy gnieżdżą się na tym portalu jak larwy w zdechłej łani?
Zgłoś
r................o 2013-04-07, 12:23
Już myślałem, że żałoba bo rachunek za gaz dostali za okres 39-45.
Zgłoś
b................w 2013-04-07, 12:27
Oba kluby warte siebie, pedalskie dziwki z żalem na głowie biegają po boisku a jak złamią paznokieć to kurwa leżą na trawie do końca meczu.
Zgłoś
black88 2013-04-07, 12:51
Dajcie Czarka i "Ućć kurwa", widzew i łks są siebie warte
Zgłoś
Samudaripen 2013-04-07, 13:11
jude jude jude cała łódź !
Zgłoś
ssebqq 2013-04-07, 17:10 1

Przyganiał kocioł garnkowi
Zgłoś
kolo2 2013-04-07, 21:34
Gdy ide korytarzem o jednym tylko marze by wszystkich żydzewiaków trafił szlag!
By żony ich zdradzały, a córki się puszczały, a stary eŁKaeSiak śpiewał tak:
Chuj wam w dupe wszystkie żydy zajebane!
Dziś ŁKS będzie bez was wódke pił!
Dziś ŁKS będzie ruchał wasze żony!
Ciao bambino spadaj żydzie tam są drzwi!
Zgłoś
babubabu89 2013-04-07, 23:58
I przez takich pojebów jak wyżej w komentarzach nie oglądam piłki nożnej (jedynie mundial i Erło). Chuj wam w dupę jebane napinacze. Pierdole i łks i widzew a najbardziej pierdole jebanych napinaczy bo kibicami was nazwać nie można.
Zgłoś
kolo2 2013-04-08, 10:23 1
babubabu89 napisał/a:

I przez takich pojebów jak wyżej w komentarzach nie oglądam piłki nożnej (jedynie mundial i Erło). Chuj wam w dupę jebane napinacze. Pierdole i łks i widzew a najbardziej pierdole jebanych napinaczy bo kibicami was nazwać nie można.

Napinaczem chłopcze to jesteś ty. Teraz plujesz sobie na monitor, a z cała pewnością gdybym przed tobą stanął w realnym świecie nie powiedziałbyś mi żadnego z tych słów. Co więcej, gdybym szedł ulicą z szalikiem na szyi ty z cała pewnością przeszedłbyś na jej drugą stronę. Nie rozumiesz klimatu polskiego kibicowania, a tym bardziej kibicowania łódzkiego. Kibicowanie to buduje charakter człowieka, buduje w nim odwagę, męstwo. Ale co ty możesz o tym wiedzieć jak jesteś kibicem sezonowym typu trąbka na szyję, cylinder na głowę, miska czipsów i telewizor. Nigdy nie zrozumiesz czym jest przywiązanie do barw klubowych, czym dla kibica jest jego szalik. Do dresa czy chuligana mi daleko. Zwykły chłopak. Dżinsy, sweterek, ale sporo na kibicowskim szlaku już przeszedłem. Dlatego teraz gdy przyjdzie mi obronić swoją kobietę, matkę czy córkę nie ulęknę się nikogo w przeciwieństwie do ciebie, grubaska z plamą tłuszczu na koszulce (ewentualnie zaczesanego na bok hipsterka w RayBanach i kolorowych rurkach) , srającego ze strachu na widok chłopaka z szalikiem Legii, Lecha, Śląska czy skąd ty tam jesteś... Kibicowanie to nie tylko awantury i pijackie rozróby jak myśli większośc takich jak ty (bo naoglądali sie tvn). Kibicowanie to także organizowanie Dnia dziecka czy Wigilii dla dzieci z domów dziecka, pomoc chorym dzieciakom. Kibic to osobą, która nie zostawi brata po szalu w potrzebie. Nie zdajesz sobie nawet sprawy z tego na jaką skalę działa pomoc kibiców, gdy dowiedzą sie, że którys z nich wpadl w tarapaty czy ma np. problemy zdrowotne. Odpowiedz sobie teraz na pytanie ile ty masz wkładu w organizacje Wigilii dla biednych dzieciaków? Odpowiedz sobie na pytanie ilu masz przyjaciół, którzy na wieść o twojej chorobie zorganizują zbiórkę pieniędzy na twoje leczenie? Bo zapewniam cię, że na stadionie każdy wrzuci do puszki 2zł, 5 zł, 10 czy 50. O takich rzeczach nie dowiesz się z telewizji, bo to co dobre słabo sie sprzedaje dlatego media pokazują tylko awantury... Aha i żeby uprzedzić jakieś teksty o nożownikach, to jestem temu jak najbardziej przeciwny. Nie na tym polega kibicowanie, aby wbić chłopakowi z innej drużyny nóż pod żebro. Ale to już chory klimat krakowski...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem