18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Catacombe 2014-02-18, 17:02 10
Ten gruby jaki cwaniak na początku, polej mi więcej, co tak mało, a jak przyszło co do czego to 3 gówniary go przepiły.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
StewieG 2014-02-18, 17:06
gabrychchch napisał/a:

jak bym miał takiego syna to bym go zajebał PIPA

o kurwa a ja myślałem, że to cztery dziewczyny pijom barmańską
Zgłoś
DubSon 2014-02-18, 17:10
co za typ XD laski jakoś dały radę, a kolo spierdolił z kadru żeby się wyrzygać XD
Zgłoś
golip 2014-02-18, 17:18
I dobrze, że młodemu "wóda" nie smakuje. Może wyrośnie z niego coś więcej niż szydercze kółko alkoholików z sadola .

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
S................e 2014-02-18, 17:28 1
mjolnir napisał/a:

Czy może mi ktoś wyjaśnić o chuj chodzi z tym piwnym wyzwaniem? Tak kurwa nie wiem nie mam fejsbuka a takie filmiki omijałem. Z gUry dzięki.

Juz ci kolego tłumaczę, a raczej ten link natemat.pl/91797,polacy-masowo-pija-piwo-na-facebooku-nowa-moda-ktora-...
Zgłoś
guziecguziec 2014-02-18, 17:45
Kiedyś do AKT w Hutniczym grzbiecie 3 osoby przyniosły po (na szczęście tylko) 0,5l tego "trunku". Usłyszeli pytanie po co popitkę na górę wnoszą. Z tego co wiem, więcej się tam nie pojawili.
Zgłoś
Basajev 2014-02-18, 17:50
"Kurwa no nie!!! No po prostu kurwa no nie!!! Boże czy ty to widzisz!!!"
Zgłoś
Novik 2014-02-18, 17:52
taki wafel 3 dupy
Zgłoś
grubyzwm 2014-02-18, 17:56 2
Dziękuję Bogu, że urodzony w 95 jestem Jeszcze 2-3 lata w przód i byłbym emocjonalnie niedorozwinięty XD

ps. siedzę na koncie brata ^^
Zgłoś
kenzol 2014-02-18, 18:04
Co oni pijo???
Zgłoś
Szlachcic_Cygański 2014-02-18, 18:06
Wszyscy wiemy, że tam Kubusia przelali... Bananowego.

Przeciwko gimbusiarskim pseudopatriotom.
Zgłoś
Trollu 2014-02-18, 18:19
Barmańską to ja bym nawet kibla nie wyczyścił ^^
Zgłoś
F-ICE 2014-02-18, 18:21
Barmańska tylko z gwinta.
Zgłoś
pedau 2014-02-18, 18:21
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Andre1945 2014-02-18, 18:36 2
''Co to kurwa jest?!'' O.o

Jeszcze ryje krzywią, a przecież Barmańska ma raptem 21 voltów... Żenada po całości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów