📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ten gruby jaki cwaniak na początku, polej mi więcej, co tak mało, a jak przyszło co do czego to 3 gówniary go przepiły.
o kurwa a ja myślałem, że to cztery dziewczyny pijom barmańską
co za typ XD laski jakoś dały radę, a kolo spierdolił z kadru żeby się wyrzygać XD
I dobrze, że młodemu "wóda" nie smakuje. Może wyrośnie z niego coś więcej niż szydercze kółko alkoholików z sadola .
Juz ci kolego tłumaczę, a raczej ten link natemat.pl/91797,polacy-masowo-pija-piwo-na-facebooku-nowa-moda-ktora-...Czy może mi ktoś wyjaśnić o chuj chodzi z tym piwnym wyzwaniem? Tak kurwa nie wiem nie mam fejsbuka a takie filmiki omijałem. Z gUry dzięki.
Kiedyś do AKT w Hutniczym grzbiecie 3 osoby przyniosły po (na szczęście tylko) 0,5l tego "trunku". Usłyszeli pytanie po co popitkę na górę wnoszą. Z tego co wiem, więcej się tam nie pojawili.
"Kurwa no nie!!! No po prostu kurwa no nie!!! Boże czy ty to widzisz!!!"
Dziękuję Bogu, że urodzony w 95 jestem Jeszcze 2-3 lata w przód i byłbym emocjonalnie niedorozwinięty XD
ps. siedzę na koncie brata ^^
ps. siedzę na koncie brata ^^
Wszyscy wiemy, że tam Kubusia przelali... Bananowego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów